Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Detaylarda boğulmak farklı bir şeyi ince detayina kadar düşünmek farklı tabii.
Bununla ilgili şöyle bir şey aklıma geldi. Halamın kaynanası vefat etmeden önce yaşı maşallah 100 seneyi aşmıştı falan. Bizler de haliyle tanıyoruz. Üniversite dönemindeyim, halamlara gittim. Kendisi oradaydı biraz sohbet ettik-oldukca guleryuzlu bir kadındı.-, kendisine uzun yaşamanın sırrını sordum nükteli bir şekilde. Kızım dedi, evet uzun zaman biz doğal beslendik ama sana şunu söylüyorum ki bir şeyi çok kafana takma. Ben de yani sanki ne söyledi, herkes böyle söylüyor ama gerçekten işe mi yariyor canım diye aklımdan geçiriyordum. Sonrasında anneme anlattım ve kendisi dedi ki doğru diyor, gamsız diye anılıyormus eskiden :d Bildiğiniz hiçbir şeyi kafaya takmayan, rahat bir kadınmış... Velhasıl gamsizlik iyi bir şey midir bilmem ama stresi azalttığından eminim.
2 ayda başlık yazdıysan 2 sene de literatür falan taramışsındır…tezin 1 başlığını 2 ayda yazmışlığım var......... detayın da detayına takılırım...........
emin ol daha fazla2 ayda başlık yazdıysan 2 sene de literatür falan taramışsındır…
takılmayın.
uyarı yapmışım işte takılmasınlar iyi bişey diil..bunu sen mi söylüyorsun yavrum .p