Destina'dan Geyikler :)

Konu sahibi son olarak 2747 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yaparsan yap, yapmadığın şeyler yaptıklarından daha önemlidir.

Yavru maymun annesıne sorar: -anne bız neden çırkınız? Annesı cevap verır: -halıne şükret sen şu mesajı okuyanı bır görsen!
:d:d:d:d:

SANA SARILMAYI O KADAR ÇOK SEVIYORUM KI. ÇÜNKÜ O SIRADA YÜZÜNE BAKMAM GEREKMIYOR.
.p

OĞLUMUN ADINI MAFYA KOYDUM ARTIK BEN DE MAFYA BABASIYIM ( laf aramızda iğrenç espiri :D)

Adamın bırı bır gün sınek ılacı almaya gıtmış.eczacı sormuş: Sıneğınızın nesı var?

Sana bırsey soyleyeyımmı? Bır daha benı rahatsız etme. Benım pıslıklerle ısım olmaz. Allah kahretsın senı.hayatımı mahvettın alcak sıgara…

:d

Ask Bir Pencere Gibidir. Fazla Acarsan Havani Alirsin…

Bütün notlarım zayıf.Ama benim suçum yok.Notlarım benden habersiz diyete girmişler. :( :D

‎4.murat neden intihar etmiş?
ilk 3′e girememek çok koymuş :D :D

Adama Sormuslar Karinizla Ortak Bi Ozelliginiz Varmi ? Demiski Var Ayni Gunde Evlendik..

En hizli sayi hangisidir?
- 10
- Niye?
- Onun arabasi var...(iğrenççç) :D:D

‎1 Kilo Makyaj , Mini Etek , Güzel Göstermez Seni. Giy SiYAH - BEYAZ Formanı; Olursun Dünya Güzeli.

Arabaların arkasına 'Evleniyoruz, mutluyuz' yerine -Dur bakalım bi bok yiyoruz ama hayırlısı- yazsalar daha samimi olur bence ..! (=

"Hayatı Erteleme!" diye bir kitap aldım. Yarın okurum

KaLbe kan pompaLamaktan baska bir görev verince sacmaLiyor .d

Aşk büyüktür ve büyükler konuşurken karşılık verilmez. Sanırım bu yüzden büyük aşklar karşılıksızdır...

Erkek dediğin 'google' gibi olacak. Eşi 'kre' derken 'bunu mu istedin hayatım ? ' diyerek kredi kartını verecek. :D

# Karşı Kaldırımda Görünce Seni , Uyamadım Trafik Kurallarına ; Önce ''Sana'' Sonra ''Sana'' Sonra Yine ''Sana'' ♥

“Makyajına ve yüzündeki boyalarına güvenme. Yollar da güzeldir ama altından kanalizasyon geçer.” :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri