Destina'dan Geyikler :)

Konu sahibi son olarak 2746 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Empati yapmayı severim.Kendimi bana aşık olanların yerine koyup bakıyorumda..gerçekten doğru bir seçim yapmışlar! (=

Hayatta üç kişiye güvenmeyeceksin ;
1. Eros ' a ,
2. Eros ' buya ,
3. Eros ' bunun çocuğuna :D

şimdi bana kaybolan yıllarımı verselerr,,ben yine kaybederdim:D:D

köpek gibi bir hafızam var, hayatimdan çıkarıp attığım ne varsa heyecanla yakalayıp geri getiriyor...!:D:D:D

Bazen durup onu düşünüyorum. Bazen de dokuzu. Bazen sekizi, yediyi..:D :D

Televizyonu icat eden kişi Akasya Durağı dizisinden haberdar olsaydı böyle bir işe kalkışmazdı.:D:D

Her kız, başını yaslayabileceği bir erkekten çok saçından düşmeyen sıkı bir toka ister.hiç birimiz inkar etmeyelim şimdi.:D:D

Eşeğe altın semer vursalar,eşek yine eşek değildir.Altın kaç para haberin var mı senin? Eşek değil Eşek bey diyeceksin ...:DD:D

annenize birşeyin yerini sorduğunuzda sizi yönelttiği yerde aradığınız şeyi bulamazsınız sonra gelir kendisi bulur ve gözünüze sokar.ilginç. :D

İnsanlar bozuk para gibidir.İki seçenek vardır: Yazı ya da tura.. Bir yüzünü gösterirken bize diğer yüzünü zaman gösterecektir.:)

Hayatımızın Yarısını Uyuyarak Geçiriyoruz, Diğer Yarısınıda Uyutularak..:D:D

Sadece Sevmek yetmezmiş, Anlaşmakta Gerekirmiş
Oysa Sadece Anlaşmakta Yetmez, Sevmek Gerekir :D:D

Silah seklinde bi cüzdan alıcam belki içini seytan doldurur:D:D

Turşu kurar gibi Oturup her hıyarla hayal kurmayacaksın bu dünyada :D:D

İik görüşte aşka inanıyosan, Tek mesajda ayrılığada inanacaksın :D:D

Sayın başbakanımiza dokunmak bile ibadettir diyen bursa millet vekiline soruyoruz.Sayin vekilimiz ,bizim başbakanimiza dokunabilmek gibi bir imkanimiz yok.Acaba facede bulup dürtsek kabul olunurmu??

Dün Eski sevgilimi Yolda Gördüm, Durdum Bidaha YoL Verdim :D:D:D

Şu Kötü Şansda olmasa Şansın yüzünü Göremiyecegiz :)

İnsanların seni ezmesine izin verme; Ehliyet al, sen onları ez...:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri