Desti Kebabı - Yozgat

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yemek Tarifleri
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yok canım size öyle geliyor kjkhkhkhj
Testiye mi üzülmeli, içeriğine mi bilemedim. Böyle zahmetli ve çok ince detayları olan yöresel yemekler ehillerince yapılmalı ki böyle manzaralar ile karşılaşılmamalı. Kuyuda unutulan kuyu kebabı vardı bir de jkldşlfşdf

Testiye mi üzülmeli, içeriğine mi bilemedim. Böyle zahmetli ve çok ince detayları olan yöresel yemekler ehillerince yapılmalı ki böyle manzaralar ile karşılaşılmamalı. Kuyuda unutulan kuyu kebabı vardı bir de jkldşlfşdf
Emeğe yazık olmuş cidden birde bekleyiş içindeki canlara kjkhkhjg

Kiremit kokulu bir yemeğe insanlar nasıl bayılır, nasıl bu kadar meşhur olur akıl alır gibi değil. Kokuyor abi, istisnasız hepsi buram buram isli çömlek kokuyor. Nasıl yiyonuz?
Bende koku hassasiyeti var ancak hiç öyle bir durum yaşamadım.

@ZaNa önceden pişirilmiş testide yapılan yemeği yedim. Meşhur yer diye o yüzden bahsettim.

@Lefty kaç kere yediysem hepsinde o koku geldi bana. Bazılarında ailem de aldı kokuyu bazılarında almadı. O zaman anladım sadece bana kokuyor. AMA KOKUYOR

@ZaNa önceden pişirilmiş testide yapılan yemeği yedim. Meşhur yer diye o yüzden bahsettim.

@Lefty kaç kere yediysem hepsinde o koku geldi bana. Bazılarında ailem de aldı kokuyu bazılarında almadı. O zaman anladım sadece bana kokuyor. AMA KOKUYOR
Yediğim zaman bu detaya özellikle dikkat edeceğim.

Testi kebabını Kapadokya’da yedim ve bir de Beypazarı’nda. Çok beğendim valla ben iki yerde yediğimi de. Bu arada swat’a bak ya hiçbir eki doğru ayıramamış jfjf Zaten ayırması gerekmiyordu, benzeşmeye de uğratmamış…

Geri