VERA
Altın Üye
-
-
-
-
Defne Samyeli'nin kızı, genç fenomen Derin Talu, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde aradığı sevgili kriterlerini açıklayarak dikkatleri üzerine çeken Talu, yeni bir paylaşımında ise ilginç bir açıklama yaptı.

Defne Samyeli’nin eski eşi Eren Talu ile olan evliliğinden dünyaya gelen Derin Talu, özellikle özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça gündeme geliyor. Talu, geçtiğimiz yıl Emircan Şahin ile ilişkisini, kendisini darp ettiği iddialarıyla bitirmişti.

Derin Talu, sevgilisi olmak isteyenlerden, ilk olarak CV göndermelerini istemiş ve aradığı erkek kriterlerini net bir şekilde sıralamıştı. Kriterlerinden bazıları şunlardı: "Çok kadınla birlikte olmuş erkekleri tercih ediyorum, kendini bilmesini istiyorum. Çalışmayan erkeklerle asla olmayacağım ve yaş farkı konusunda da daha olgun erkekleri tercih ediyorum."
Genç fenomen, TikTok hesabında paylaştığı videolarıyla da dikkat çekiyor ve açıklamalarına sosyal medya kullanıcıları yoğun ilgi gösteriyor. En son, 185 cm'den kısa boylu erkeklerin kendisine yazmaması gerektiğini belirttiği bir paylaşımda bulunan Talu, bu paylaşımına “Teşekkürler” notunu ekledi. Ardından, boyu 182 cm olan erkeklere yönelik başka bir paylaşımda bulunarak, “Hayır, olmaz” dedi.

Derin Talu'nun bu dikkat çeken paylaşımı sosyal medyada hızla yayıldı ve takipçileri tarafından büyük merak konusu oldu. Şu anda 355 bin takipçisi bulunan Instagram hesabı üzerinden yaptığı cesur paylaşımlar ile dikkat çeken Talu, özel hayatıyla ilgili yaptığı açıklamalarla da gündemi sarsmaya devam ediyor.
yani ben bile 6 yil onceki yazdiklarimi geri okuyunca nefessiz kaliyorum bazen :d cok sey yapmasin millet. yorumlamayin. bos verin. gormemezlikten gelin. yardimci olun :d utandirmayin :d