Derin Talu’dan Dikkat Çeken Paylaşım: "185'in Altındaki Erkekler Yazmasın"

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü

Defne Samyeli'nin kızı, genç fenomen Derin Talu, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde aradığı sevgili kriterlerini açıklayarak dikkatleri üzerine çeken Talu, yeni bir paylaşımında ise ilginç bir açıklama yaptı.​

1752876721056.png
Derin Talu’dan Dikkat Çeken Paylaşım: 185in Altındaki Erkekler Yazmasın

zoom

Defne Samyeli’nin eski eşi Eren Talu ile olan evliliğinden dünyaya gelen Derin Talu, özellikle özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça gündeme geliyor. Talu, geçtiğimiz yıl Emircan Şahin ile ilişkisini, kendisini darp ettiği iddialarıyla bitirmişti.

1752876750013.png

zoom

Derin Talu, sevgilisi olmak isteyenlerden, ilk olarak CV göndermelerini istemiş ve aradığı erkek kriterlerini net bir şekilde sıralamıştı. Kriterlerinden bazıları şunlardı: "Çok kadınla birlikte olmuş erkekleri tercih ediyorum, kendini bilmesini istiyorum. Çalışmayan erkeklerle asla olmayacağım ve yaş farkı konusunda da daha olgun erkekleri tercih ediyorum."

Genç fenomen, TikTok hesabında paylaştığı videolarıyla da dikkat çekiyor ve açıklamalarına sosyal medya kullanıcıları yoğun ilgi gösteriyor. En son, 185 cm'den kısa boylu erkeklerin kendisine yazmaması gerektiğini belirttiği bir paylaşımda bulunan Talu, bu paylaşımına “Teşekkürler” notunu ekledi. Ardından, boyu 182 cm olan erkeklere yönelik başka bir paylaşımda bulunarak, “Hayır, olmaz” dedi.

1752876802606.png
zoom

Derin Talu'nun bu dikkat çeken paylaşımı sosyal medyada hızla yayıldı ve takipçileri tarafından büyük merak konusu oldu. Şu anda 355 bin takipçisi bulunan Instagram hesabı üzerinden yaptığı cesur paylaşımlar ile dikkat çeken Talu, özel hayatıyla ilgili yaptığı açıklamalarla da gündemi sarsmaya devam ediyor.

Ünlü bir anne ve babanın çocuğu olması dışında hiç bir vasfı sosyal statüsü olmayan konuşurken ağzı yayık ayranına dönen bu bayanı takip eden 355 bin kişi ülke IQ'un vehametinin kanıtı....

Bir kadin olarak kriterini yazmış hakkı var buna yani

Ne istediğini bilmek önemli ama bu mudur yani? : )))))))))))

Sosyal medyanın olumsuz etkilerini, özellikle genç yaşta anne-babası sayesinde şöhreti yakalayan gençlerde çok daha fazla görebiliyoruz.

goruntusu belki bunu desteklemiyor, daha buyuk duruyor, ama bu kiz daha kucucuk, 21 yasinda ya. ilerde utanacaktir yaptigi genel paylasimlardan :liv: yani ben bile 6 yil onceki yazdiklarimi geri okuyunca nefessiz kaliyorum bazen :d cok sey yapmasin millet. yorumlamayin. bos verin. gormemezlikten gelin. yardimci olun :d utandirmayin :d

Cogunuz bu kafadasiniz nesi garibinize gidiyor ki.
Dürüst davranmış

En olarak bir tercih belirtilmiş mi peki

Geri