derdim büyük!

Konu sahibi son olarak 295 gün önce görüldü

imza kaldırılsın mı?

• kesinlikle kaldırılsın

Kullanılan: 6 46.2%
  • mutlaka kaldırılsın

Kullanılan: 7 53.8%

• Kullanılan toplam oy
    13
arkadaşlar selam,
şu an bu mesajı yazarken, adeta bir parkinson hastasından farksızım. bütün vücudum titriyor. neden mi? bu forumdaki korkulu rüyam olan o malum imzaya denk geldim yine!
o imzanın kaldırılmasını daha önce emre'den de castiel'den de rica ettim. ikisi de imzada herhangi bir sorun olmadığını düşündükleri için -evet ciddi ciddi böyle düşündüler- ricamı geri çevirdiler.
imza, birazdan linkini vereceğim konunun içinde. allah aşkına bir de siz bakın insanlık suçu değil mi? kanım çekiliyo, ömrümden ömür gidiyo yemin ederim her gördüğümde.
buyrun: http://www.forumbahane.net/kitap-tanitimlari-ve-ozetler/387965-ruhi-mucerret-murat-mentes.html

bi de imza kampanyası düzenlemeye karar verdim. desteklerinizle bu imza kaldırılacak inşallah. yalnız olmadığımı görmek istiyorum, vereceğiniz oylar için şimdiden teşekkürler.

la bi çift meme görseniz müstehcen diye 50 kere kaldırırdınız, buna nasıl müsaade ediyosunuz anlamıyorum:Ss

şaka yapmıyorum, dalga geçmiyorum, gayet insani bi şey rica ediyorum sizden be. arif olan anlardı şimdiye kadar. ayıp.

Ayyyy anket seçeneklerine koptum. :D
Hangi imzadan bahsettiğini anlıyorum; ama imzada cinsellik, küfür ve hakaret olmadığı sürece kaldıramaz hiçbir yönetici. Bu sefer o üye yönetime hesap sorar haklı olarak. Ancak @metazori optimizm'e rica edersek kaldırır belki..

Benim gibi bir herifin bile içi ürperiyor bea :( destekçiniz kardeşim.

Malumatttt ben onu gormenistimmm oyyy:/:/:/
Kaldirilmali kesinlikleee

''Psikopatlıkla alakası yok; senin dalını kıranın, ağacını kökünden sökeceksin'' adam haklı kamki.
-yalnız bütün tüyler havada yazıyorum şuan,

Tırnak öyle çıkıyor mu acaba denemek lazım :dusun:

ya şunu halledelim de sonsuz'un imzasının kaldırılması için de bi toplanalım. vallahi başım döndü.

biz sana bakmıyoruz sonsuz SEN BİZİM BAKTIĞIMIZ YERDE DURUYOSUN. sıra sana da geleceq!

Geri