derdim büyük!

Konu sahibi son olarak 294 gün önce görüldü

imza kaldırılsın mı?

• kesinlikle kaldırılsın

Kullanılan: 6 46.2%
  • mutlaka kaldırılsın

Kullanılan: 7 53.8%

• Kullanılan toplam oy
    13
Kesinkes kaldırılmalı. İnsanlık suçu gibi bişi nan o imza :dyg:

o imzayı gördüğüm günden beri annemle babamın arasında yatıyorum MUTLU MUSUNUZ??

Ohh be bu konu sayesinde Sonsuz imzayı kaldırmış çok sevindirik oldum,neydi abi o imza ya?://
malumatfuruş seni ilk defa destekliyorum,ama söz konusu şahıs pek imzayı kaldırcağından ümidli değilim,bikere daha biri hatırlıyamicam imzayı kaldırmasına çok rica ettiği halde kaldırmadı :(

İmza görmek istemiyorum diye bir seçenek var forumda. Bu kesin çözüm olur ama bu defa hiçbir imza göremezsin :D

Ohh be bu konu sayesinde @Sonsuz imzayı kaldırmış çok sevindirik oldum,neydi abi o imza ya?://
@malumatfuruş seni ilk defa destekliyorum,ama söz konusu şahıs pek imzayı kaldırcağından ümidli değilim,bikere daha biri hatırlıyamicam imzayı kaldırmasına çok rica ettiği halde kaldırmadı :(

Adam mı yiyoruz etle tırnağı birbirinden mi ayırıyoruz? :hih:

Bence de Kaldırılsın Ama Ne Kadar Destek Verirsek Verelim Değişen Bir şey olmayacak.

Hea birden görünce insanın içi bir tuhaf oluyor,belki bu sebepten kaldırılabilir..

Ankette oyunuzu kullanmadan sayfayı terk etmeyin çok rica ederiz,iki ayrı seçenek ama aynı yola çıkan enteresan anket seçeneği sunulmuş,çok zekice bence sırf bu yüzden ankete oy verin:D

yerine de sunu koyun sevimlilikten olsun

Dog-Gif-dogs-29036102-490-240.gif

aynen. imza kaldırılacak mı, yoksa kaldırılacak mı???? merakla bekliyoruz hadi arkadaşlar destek.

Geri