Deprem yardımı

Konu sahibi son olarak 1134 gün önce görüldü
O kadar yardım gidiyor ki umarım emin ellerde dÜzgün bir şekilde dağıtılır.afad ikinci el ürünleri atıyor,bir yandan insanlar çoğu hala soğukta ıslak elbise,ayakkabı ile geçirirken bunların hassasiyetine anlam vermiş değilim.herkes kendince yardım ediyor acil durumdan dolayı kiminin imkanı o kadar..

O kadar yardım gidiyor ki umarım emin ellerde dÜzgün bir şekilde dağıtılır.afad ikinci el ürünleri atıyor,bir yandan insanlar çoğu hala soğukta ıslak elbise,ayakkabı ile geçirirken bunların hassasiyetine anlam vermiş değilim.herkes kendince yardım ediyor acil durumdan dolayı kiminin imkanı o kadar..
İkinci el kabul etmemelerinin sebebi salgından çıktık ve olası bakteri virüs barındırması. Depremden kurtulan vatandaşa verdiğin kullanılmış giysiden mikrop, bakteri kapıp hayatını kaybederse bunun hesabını kim verecek? Sen mi vereceksin? Bu kez de bu sebepten suçlayacaksın. Biraz düşünerek yorum yap yabani

ash, güncel ihtiyaç listesini de belediyenin hesaplarından kontrol et, akıl vermek gibi olmasın. bazı güncellemeler yapılıyor. mesela ankara büyükşehir, ihtiyaç listesine ek olarak o listenin yanı sıra bolca su ve konserve gıdaya ihtiyaç olduğu konusunda paylaşım yaptı. aklında olsun.
Canım arkadasim bir gençlik merkezinde görevli onunla irtibat kurdum iç çamaşırı, pattaniye bebek bezi, bebek maması, ped vs tarzı ihtiyaçlar olduğunu söyledi onları aldık. Yiyecek almadik hiç. İnşallah o ihtiyaçlar tamamdır şimdilik. Zaten ben cevreme de haber verip mutlaka ek yardımlar yapmaya çalışacağım. Markette yardım için alışveriş yaptığımızı gören 2 kişi bile para verdi güvenip katkımız olsun dediler. Çok güzel insanlarimiz var.

IMG_20230207_161329.jpg

Şimdi Kedi köpek maması bile geldi mesela. Allah razı olsun herkesten.

Canım arkadasim bir gençlik merkezinde görevli onunla irtibat kurdum iç çamaşırı, pattaniye bebek bezi, bebek maması, ped vs tarzı ihtiyaçlar olduğunu söyledi onları aldık. Yiyecek almadik hiç. İnşallah o ihtiyaçlar tamamdır şimdilik. Zaten ben cevreme de haber verip mutlaka ek yardımlar yapmaya çalışacağım. Markette yardım için alışveriş yaptığımızı gören 2 kişi bile para verdi güvenip katkımız olsun dediler. Çok güzel insanlarimiz var.

Ekli dosyayı görüntüle 76322

allah senden de razı olsun canım benim.

Ekli dosyayı görüntüle 76322

Elinize emeğinize sağlık

Ve gordugum kadariyla Almanya Hollanda her il ilce kurulus,dernek, cemaat kendi TIRI'ıni gonderiyor. Bu kadar buyuk ve hizlisini hic gormedim kendi adima. Tanidigim insanlar whatsap durumunda ayarladiklarini paylasiyor.
Aynen.. bizde hazirlayip yolladik. Tanidik tanimadik herkes seferber. Hersey ULKEMIZ ICIN. Allah yardimcilari olsun

gwv9oth.png

Dijital kartları beğendim nakiti olmayan bile kredi kartı ile alabilir . Allah yardımcıları olsun tüm destek ekibinin

Diyarbakırda olup veya tanıdığı olan dışarıda kalan ve ihtiyaç halinde gelip araçla alınacak ailelere yatacak yer ve yemek verilecek kapalı alan konusunda yardımcı olabilirim.

Emeğinize sağlık, neredesiniz yeriniz nerde ?

Emeğinize sağlık, neredesiniz yeriniz nerde
Ben şuan istanbuldayım, ama Diyarbakır tekstil-OSB’de elazığ yolunda kendi yerimizde dahil olmak üzere yaklaşık 60 fabrikanın desteğiyle 10.000 kişilik yer var ( yarısı doldu ama hala insan alacak yerlerimiz var)

Ben şuan istanbuldayım, ama Diyarbakır tekstil-OSB’de elazığ yolunda kendi yerimizde dahil olmak üzere yaklaşık 60 fabrikanın desteğiyle 10.000 kişilik yer var ( yarısı doldu ama hala insan alacak yerlerimiz var)

Allah razı olsun, ben tanıdık bir kaç kişiye mesajı olduğu gibi ileteceğim.
Geri dönüş alırsam size ulaşırım.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), deprem bölgesine yardım amacıyla 'Halk Ekmek' aracılığıyla iletilmek üzere ekmek bağış kampanyası başlattı. Kampanyaya ilişkin ayrıntılar sosyal medyaya paylaşıldı.

Geri