Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet biz özel bir ikiliyizİşte özlediğim ikili.
Melnur & ismail89
Önlemini zamanında ve doğru alırsan kimse bir şey yapamaz. Ama yanlış yaptığın her şeyi birileri yeri gelince sana karşı kullanır. Dolayısıyla neden ve nerede yanlış yaptığını sorgulayacaksın, senin yanlışını sana karşı koz olarak kullananlara kızmak yerine. Ben olaya böyle bakıyorum. Japonya'da daha siddetli ve daha sık depremler oluyor ama orada bizimkisine benzer tartışmalar olduğunu zannetmiyorum. Zaten deprem okduğuna dair haberler dahi olmuyor, çünkü ölümler neredeyse sıfır, oranın Kızılay'ı bizimkine benzemiyor, hele hele iktidarı hiç benzemiyor. Onlar sadece görevini yapıyor.Kızılay olayı yada olayları (bir den çok olay var) ve hepsi depremden sonra ortaya atıldılar, bir karalama olayı. Çünkü depremden sonra birileri ülkenin darman duman olacağını sanıyordu ki, hiç de öyle olmadı. Bunun suçlusu olarak Kızılay görülüyor ve Kızılay'ı karalayarak itibarsızlaştırmak istiyorlar. Olaylar, anladığım kadar seneler öncesinde gerçekleşmiş, ancak hemen deprem sonrasıda öfke kusma seanslarına başlanmış.