Blackheart
Gümüş Üye
Kendi kendime gülüyorum, ofistekilerin ölü balık bakışlarına maruz kaldım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ekrem tatile çıkınca laf etmeyenler, Cumhurbaşkanı tatile çıkınca ahkam keser olmuş. Üstelik adam gezmeye gitmiyor. Afrika gezisini gezmek olarak anlayan bir nesil.
Ne olarak anlayacaktık?
Neyse, ne olursa olsun bir ülkenin cumhurbaşkanı ülkesinde doğal afet olduğunda ve o kadar can kaybı olduğunda programı ne olursa olsun iptal edebilir kimsede çıkıp "ya ne demek gelmiyorsun? altı üstü bir kaç yüz kişi öldü" diyecek değil. Mesele burada ekremi savunmak değil, kimsenin savunulacak yanı yokken sizlerin ekreme laf atmanız ama tayyibe toz konduramıyor olmanız kaldı ki birisi belediye başkanıyken, diğeri cumhurbaşkanı.
Deprem 6 gün önce oldu.
Devlet ve kamu kuruluşları yardımlarını yaptı.
Dernek, vakıf, özelden toplanan yardımlar ulaştı.
Vali, belediye başkanı ve bakanlar sürece dahil oldu ve deprem bölgesinde sabaha kadar kaldılar ve her şeyi yaptılar.
Erdoğan bizzat gidip değerlendirme yaptı ve hastanelere giderek tek tek yaralılarla görüştü, ziyaret etti.
Devlet babalığını yaptı.
Cumhurbaşkanı tüm düzenini bozamaz. Kalan durumlar için zaten altlarına gereken talimatı verdi.
Bulunacak açık yok boşa uğraşmayın.
Olanı kabul edecek adam yok ki karşımızda.
Deprem sonrası aranızda AVM gezen hayvanlar olduğunu biliyorum
Sıkışınca hakaret eden insana ne denir onu da sen söyle.
Deprem 6 gün önce oldu.
Devlet ve kamu kuruluşları yardımlarını yaptı.
Dernek, vakıf, özelden toplanan yardımlar ulaştı.
Vali, belediye başkanı ve bakanlar sürece dahil oldu ve deprem bölgesinde sabaha kadar kaldılar ve her şeyi yaptılar.
Erdoğan bizzat gidip değerlendirme yaptı ve hastanelere giderek tek tek yaralılarla görüştü, ziyaret etti.
Devlet babalığını yaptı.
Cumhurbaşkanı tüm düzenini bozamaz. Kalan durumlar için zaten altlarına gereken talimatı verdi.
Bulunacak açık yok boşa uğraşmayın.
Aynısını Ekrem Bey yapıp geziye gidince demediğinizi bırakmayanlar, bakıyorum RTE yapınca "devlet babalığını" yaptı oluyor.
Afrika gezisinden ne anladığınızı bilmiyorum ama doğru olmadığı bir gerçek. Devlet liderleri ülkelerinde bir felaket olunca geziye çıkmaz veya geziyi iptal eder.
ABD başkanı Obama bile ülkesini kasırga vurunca gezisini iptal edip dönmüştü. Neyi savunuyorsunuz ?
''Doğru olmadığı bir gerçek'' ne demek?
Afrikaya gidip tatil mi yaptı yoksa?
''Doğru olmadığı bir gerçek'' ne demek?
Afrikaya gidip tatil mi yaptı yoksa?
Azizim ifadeyi bile anlamamışsın, çok zorlama.
Devlet gezisi nedir bir bak sonra gelirsin.