Deprem Sonrası Cumhurbaşkanı’nın Afrika gezisine çıkması

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Ben şahsen kendisine etik olarak yakıştıramadım ama etik olarak yani etik olmayarak olsa yakıştırırdım. Yoksa cb gitsin gezsin ama etik diye bir şey var şimdi

not: şahsi görüşüm normal bir durum. kişiler üzerinden algı yapılmaya yönelik diğer başlıklara ithafen ironik bir yaklaşım ile açtım.

Milleti trolleme fevo.
Başkan afrikaya niye gitmiş, safari mi yapıyomuş?
Bak senin yüzünden bir ban, birde yetki alınmış..
Pis özel üye

Nasılsınız lan fakirler. Siz nere gittiniz sömestr tatilinde. Gezin lan valla bak nasıl olsa yazın köyünüze gideceksiniz yine tarhana kokulu lümpenlerim benim :)

Hahahaj çok kullanışlı bir halk lan bu
Yıllardır nasıl bunu degerlendirmedim diye kendime kızıyorum.

cumhurbaskanı da belediye baskanı da umrumda diil. bu adam bi harika jhdgfshgfhg (cli)

Son düzenleme:
Tabiki dış ilişkilerin kuvvetlendilmesi noktasinda, gerekli koşullar ve ihtiyaçlar vukubuldugunda yurtdışı ziyaretlerinin geciktirilmeden gerceklestirilmesi ve milli cikarlarimiz cercevesiafagjwkwhslsnv hahhajajajaj

Nasılsınız karabaşlar. Size ne lan. Gitçek tabi size mı soracak.

Bunda ne var?

Edit: Misilleme bir konu.

Misafire çay içmeye gitmiyor sonuçta ki yarına ertelensin.. Günler haftalar öncesinden plan programla yapılmış işler..

Akepeliler bay Recebi savunma adına devamlı İmamoğlu'nu eleştirmeye kalkışıyorlar. Neden acaba? CB ile BB siyasi arenada aynı ağırlıkta değillerki.
Demekki geleceğin CB olarak kabul ediyorlar İmamoğlu'nu. Neyse bu Akepeliler İmamoğlu'nun propagandasını yapmaya devam etsinler çok etkili oluyor vallahi.

İlginç olan, Mansur Yavaş daha hiç tatile çıkmamış. Oysa ikisi de birlikte Büyükşehir belediye Başkanı seçildiler.

Kızılay olayına nasıl bakıyorsun İsmailim?
Kızılay olayı yada olayları (bir den çok olay var) ve hepsi depremden sonra ortaya atıldılar, bir karalama olayı. Çünkü depremden sonra birileri ülkenin darman duman olacağını sanıyordu ki, hiç de öyle olmadı. Bunun suçlusu olarak Kızılay görülüyor ve Kızılay'ı karalayarak itibarsızlaştırmak istiyorlar. Olaylar, anladığım kadar seneler öncesinde gerçekleşmiş, ancak hemen deprem sonrasıda öfke kusma seanslarına başlanmış.

Geri