Deprem Sonrası Cumhurbaşkanı’nın Afrika gezisine çıkması

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Kendi kendime gülüyorum, ofistekilerin ölü balık bakışlarına maruz kaldım.

Ekrem tatile çıkınca laf etmeyenler, Cumhurbaşkanı tatile çıkınca ahkam keser olmuş. Üstelik adam gezmeye gitmiyor. Afrika gezisini gezmek olarak anlayan bir nesil.

Sapla samanı birbirinden ayıramayan bir kitle ile neyi tartışsan sonu hüzündür nokta.

Jesse James, ne diyor bunlar reiz? Senin paylastigin o muhtesem capsi gormemisler heralde?
Bikere afrika da kar yok tamam mı! Ve cumhur baskani oraya kaymaya gitmedi o malum kisi gibi. Afrikaya gitti afrikaya orda insanlar acliktan oluo! Kayaktan degil!!
Aklinizi basiniza alin! Eldevaran da dogruyu savunmus ama eldenevar? Hic bisi, neden peki?
Banlanmis dogruyu soluo die!!! Ayip be

partili forum başkanlığına karşıyım.... akebeyi savununca atıldı adam...

Ekrem tatile çıkınca laf etmeyenler, Cumhurbaşkanı tatile çıkınca ahkam keser olmuş. Üstelik adam gezmeye gitmiyor. Afrika gezisini gezmek olarak anlayan bir nesil.

Ne olarak anlayacaktık?

Neyse, ne olursa olsun bir ülkenin cumhurbaşkanı ülkesinde doğal afet olduğunda ve o kadar can kaybı olduğunda programı ne olursa olsun iptal edebilir kimsede çıkıp "ya ne demek gelmiyorsun? altı üstü bir kaç yüz kişi öldü" diyecek değil. Mesele burada ekremi savunmak değil, kimsenin savunulacak yanı yokken sizlerin ekreme laf atmanız ama tayyibe toz konduramıyor olmanız kaldı ki birisi belediye başkanıyken, diğeri cumhurbaşkanı.

Vatandaş olmanın en önemli vazifelerinden biri ülkesinin ve halkın çıkarlarını her şeyin üzerinde tutmasıdır. Fanatikliği bir kenara bırakabildiğimiz zaman Atatürk 'ün hayal ettiği gençlik olacağız. Fakat bakıyorum partilerin seçim çalışmalarının amacı bile fanatik toplamak üzere yapılıyor. Kimse sadece vaatlerinden bahsetmiyor, sürekli karalama kampanyaları üzerinden mitingler düzenleniyor. Mahalle kavgası izler gibi çekirdek alıp izliyoruz. Hal böyle iken İnsanların bu şekilde yorum yapması, araştırma ve fikirden yoksun olmaları beni aşırı şaşırtmıyor. Fakat bu durum yüzünden kafayı da yemiyor değilim.

Konuya yorumun şu şekildedir;
Kesinlikle ertelemesi gereken bir ziyaretti. Para ile sevgi gösteren babalar gibi bir tutum sergilemek hoş ve doğru değil. (Yardımlardan bahsediyorum) maalesef bizim ülkemizde öncelik sıralamasının başını Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı çekmiyor ve bu ne derseniz deyin çok acı bir gerçek.

Ne olarak anlayacaktık?

Neyse, ne olursa olsun bir ülkenin cumhurbaşkanı ülkesinde doğal afet olduğunda ve o kadar can kaybı olduğunda programı ne olursa olsun iptal edebilir kimsede çıkıp "ya ne demek gelmiyorsun? altı üstü bir kaç yüz kişi öldü" diyecek değil. Mesele burada ekremi savunmak değil, kimsenin savunulacak yanı yokken sizlerin ekreme laf atmanız ama tayyibe toz konduramıyor olmanız kaldı ki birisi belediye başkanıyken, diğeri cumhurbaşkanı.

Deprem 6 gün önce oldu.
Devlet ve kamu kuruluşları yardımlarını yaptı.
Dernek, vakıf, özelden toplanan yardımlar ulaştı.
Vali, belediye başkanı ve bakanlar sürece dahil oldu ve deprem bölgesinde sabaha kadar kaldılar ve her şeyi yaptılar.
Erdoğan bizzat gidip değerlendirme yaptı ve hastanelere giderek tek tek yaralılarla görüştü, ziyaret etti.

Devlet babalığını yaptı.

Cumhurbaşkanı tüm düzenini bozamaz. Kalan durumlar için zaten altlarına gereken talimatı verdi.

Bulunacak açık yok boşa uğraşmayın.

Deprem 6 gün önce oldu.
Vali, belediye başkanı ve bakanlar sürece dahil oldu ve deprem bölgesinde sabaha kadar kaldılar ve her şeyi yaptılar.
Erdoğan bizzat gidip değerlendirme yaptı ve hastanelere giderek tek tek yaralılarla görüştü, ziyaret etti.

Devlet babalığını yaptı.

Cumhurbaşkanı tüm düzenini bozamaz. Kalan durumlar için zaten altlarına gereken talimatı verdi.

Olanı kabul edecek adam yok ki karşımızda.

Hukumeti elestirecek binlerce konu var.

Adamlar cikip deprem paralarini deprem icin harcamak zorunda degiliz diyor. Gerizekalisiniz dese daha iyi olurdu sanirim.

Kizilay’a gelen para Ensara aktarilmis apayri bir felaket vs.

Ekrem baskanin gezisinden dolayi oraya vurdular gol yedik kafasiyla CB’nin Afrika’ya gitmesi garipseniyor, adam turistik geziye gitmemis aylar onceden verilmis sozler imzalanmasi gereken rantlar vardir orada.

Hal boyle iken bu tartismayi cok sacma buldugumu soylemek isterim.

Bu her sene yapılan ve yapılmaya da devam edilecek olan bir "ziyaret." Ertelense savaş çıkmaz, gitmesi sükse yaratmaz. Fakat gitmese de olurdu.

Deprem 6 gün önce oldu.

Devlet babalığını yaptı.

Aynısını Ekrem Bey yapıp geziye gidince demediğinizi bırakmayanlar, bakıyorum RTE yapınca "devlet babalığını" yaptı oluyor.

Afrika gezisinden ne anladığınızı bilmiyorum ama doğru olmadığı bir gerçek. Devlet liderleri ülkelerinde bir felaket olunca geziye çıkmaz veya geziyi iptal eder.

ABD başkanı Obama bile ülkesini kasırga vurunca gezisini iptal edip dönmüştü. Neyi savunuyorsunuz ?

Aynısını Ekrem Bey yapıp geziye gidince demediğinizi bırakmayanlar, bakıyorum RTE yapınca "devlet babalığını" yaptı oluyor.

Afrika gezisinden ne anladığınızı bilmiyorum ama doğru olmadığı bir gerçek. Devlet liderleri ülkelerinde bir felaket olunca geziye çıkmaz veya geziyi iptal eder.

ABD başkanı Obama bile ülkesini kasırga vurunca gezisini iptal edip dönmüştü. Neyi savunuyorsunuz ?

''Doğru olmadığı bir gerçek'' ne demek?

Afrikaya gidip tatil mi yaptı yoksa?

Azizim ifadeyi bile anlamamışsın, çok zorlama.

Devlet gezisi nedir bir bak sonra gelirsin.

Herkese karşı çok bilmişlik yapıp, insanları sinir edip sana saldırmalarını istiyorsun ama bu taktik bende işe yaramaz. İyi günler.

Geri