Deprem seviciliği

Konu sahibi son olarak 646 gün önce görüldü
Silah, füze, bomba, savaş uçağı alımında sms ile yurttaşından para istemeyen devlet, niye bir doğal afette türlü türlü sms ile kampanya başlatır ki hem? Ya da yine Acun sınır ötesi operasyon için neden program düzenlemiyor? Söz konusu düzenli vergilerse attığımız adıma donumuza kadar almıyorlar mı zaten?
İşin vasat tarafı neden ısrarla görülmek istenmiyor?

Tespitin yerinde ama söylemek istediklerini son cümlelerinde ifade ettiğin gibi 'anormallikleri sıradanlaştırmak' üzerinden söyleseydin daha anlaşılır olurdu.

Ne yazık ki dram içimize işlemiş, olması gereken şeylerin adını iyilik yapmak koymuşuz.

üzücü olan da o söylediklerimde herhangi bir isim ya da herhangi bir kişiyi şudur diyerek göstermedim, tanımlamalar altından genelleme yaparak konuştum. isimleri ve kişileri arkadaşlar verdi zaten, ben olayın yüzeyselliği ve dramatizesi üstünden elde edilen bir takım duygu sömürülerinin gerek günümüze gerekte geleceğe doğru yönlendirdiği şeyin rahatsız ediciliğinden bahsederken iş siyasete, acun'a, haluk'a, recep'e kısacası ali veli'ye ve siyasete kaydı. eh bu da bir nevi söylediklerimi aleyhte teyit edilişi oldu aslında da neyse..

Depremden istifade edip bir seylerin yanlis gittigini elestirmek.
Fark nerde?
Ayni bokun lacivertiyiz.

Olm siz manyak mısınız?
Elbette facia. Allah yaşatmasın.
Ama şimdi bana küfür edeceksiniz ama
Elazığ nüfusu 500 bin. Ümraniye ilçesinin çeyreği lan.
Ölü sayısı onlarla yaralı yüzlerle ifade ediliyor.
Yıkılan bina kaç biri söyler hatırlamıyorum.
Asla olayı hafife almıyorum ama İstanbul depremi simülasyonuna bakmak lazım.
En az 500.000 konut yikilacak!

Kimden sms isteyeceksin oğlum?
Elazığda ilk dakkada "10 lira at abey" diyen Kızılay'a ben nasıl güvenecem?

Devlet neydi? Devlet anaydı..

Geri