Deprem haberleri

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Cocuklar icin kurulan baska guzel eglencelerde gordum bir nevi mutlu etmek icin. Ben art niyet gormuyorum kim hangi cati altinda yaparsa

Bu arada biz seninle niye erdnusslu bilmem ne yiyecekmisiz. Okadar zevksizmiyiz ya. Hayatim cigkofte yiyelim yaboya inat
Haklisin Sezen.
Öfkeliyim sadece.

Yabis iste,isine gelmedi mi öyle yapiyo.

böyle bir anda panik olmak, kaçmak, korkmak yadırganmaz elbette çünkü depremle ilgili bilinçsiz olduğumuz için zaten çoğumuz bu tepkiyi verip kaçabiliriz. yine de lütfi beyin faydan sinyali herkesten önce alıp koşması anlık bir gülme etkisi yaratıyor. kendisine bakılmasını öneriyorum hala koşuyor olabilir ama dikkat etsin övündükleri duble yollar bile yarıldı, içine düşmesin.
Adamdaki sismik radar herkesten daha iyi çalışıyormuş, bunu anladım. :dd

(Deprem olur olmaz konu açıp “en az 4,5, kaynak götüm” yazan ekşicilere binaen)

Okulların açılmadığı ortamda bana mantıklı gelmiyor bu. MEB neden böyle bir işe girişmiyor da Diyanet hemen atılmış şaşırtıcı. Keşke tek şaşırtıcı şey bu olsaydı…
MEB de yavaş yavaş çadır kentlerde fln başlayacak. Öğretmen bilgileri vs toplandı ama şehir dışında olan öğretmen ve öğrenciler için zaman gerekecek. 27 Mart’ı bekliyorum, değişik bir ilk ders heyecanı var üzerimde.

Geri