Deprem bölgelerinde akp'ye yüksek oy çıkmasını neyle açıklarsınız?

Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Halk ile bakış açılarınız ve görüşleriniz bu kadar farklı. Ve halk'tan sizin zihniyetinize oy vermesini bekliyorsunuz. Gerçeten cahil sizsiniz. CHP, bir zaman tıkır tıkır işleyen İstenbul'a bile su veremiyor.
Hatta çok övündüğünüz İzmir bildiğim bileli bok kokuyor.
İstanbul’ da yaşıyorum ve suyumuz akıyor.

Halk ile bakış açılarınız ve görüşleriniz bu kadar farklı. Ve halk'tan sizin zihniyetinize oy vermesini bekliyorsunuz. Gerçeten cahil sizsiniz. CHP, bir zaman tıkır tıkır işleyen İstenbul'a bile su veremiyor.
Hatta çok övündüğünüz İzmir bildiğim bileli bok kokuyor.

ne yaptın izmir'e bok koklamaya mı gittin ? su yoksa kola iç azizim.

Depremzedelere Cola gönder o zaman.

ben ne göndereceğim koskoca devlet baba var reis var o göndersin. cihan lideriniz gerekirse hortumla götürür oraya suyu yine götürür, ya da peygamber gibi adam ya iki dua ediversin allah'a, yağmur yağdırsın.

ben ne göndereceğim koskoca devlet baba var reis var o göndersin. cihan lideriniz gerekirse hortumla götürür oraya suyu yine götürür, ya da peygamber gibi adam ya iki dua ediversin allah'a, yağmur yağdırsın.
Onun için seçildi zaten. Kemal'e tuzu kuru olanlar güvenir.

2,5 milyarlık dönemde sen gel İsmail ve Tayyip’le aynı kümeye düş.Tanrı bizi sınamıyor kafa buluyor resmen..

Onun için seçildi zaten. Kemal'e tuzu kuru olanlar güvenir.

millet enkaz altında yardıma ulaşmaya çalışırken interneti kesen adama güvensinler bence de çok haklısın. kemal başa gelirse hepimiz ibne falan olacağız çünkü. lgbti bakanlığı falan kuracak.

millet enkaz altında yardıma ulaşmaya çalışırken interneti kesen adama güvensinler bence de çok haklısın. kemal başa gelirse hepimiz ibne falan olacağız çünkü. lgbti bakanlığı falan kuracak.
İnternet üzerinden enkaz altındakiler ile dalga geçenler sizin zihniyetiniz di.
Yardıma giden bizdik.

Azizim HDP ile iş tuttukları için vermemiş olabilirler mi?

Siz zaten hep böylesiniz. Ya dalga geçersiniz, ya da hakaret edersiniz. Bir de size oy vereceklermiş. Vermediler.

İnternet üzerinden enkaz altındakiler ile dalga geçenler sizin zihniyetiniz di.
Yardıma giden bizdik.

ne alaka üç beş ergen kendince dalga geçtiyse bizimle ne alakası var, biz dalga mı geçtik ? internetin kesilmesi ile bunun ne alakası var internetin kesilmesinin sebebi bu değildi ki yönetiminin yetersizliğini ve acizliğini göstermemek için erişim engeli geldi. düşün bakalım şimdi enkaz altındasın elinde bir telefon var birilerine yardım çağrısında bulunmaya çalışıyorsun, son umutların artık, şarjın da az. adres falan vermeye çalışıyorsun, pat internetin kesiliyor, ölüme terk ediliyorsun, ya da ailenden birilerinin başına geliyor, sırf bu yüzden yakınlarını kaybediyorsun. peki neden ? yönetimin rezil olduğumuzu millet görmesin diye interneti kesmesinden. yine akp sempatizanlığı yapmaya devam eder miydin ? merak ediyorum gerçekten.

Azizim HDP ile iş tuttukları için vermemiş olabilirler mi?

azizim kemal kürt oylarına talipti tıpkı erdoğan'ın geçmişte ve hala talip olduğu gibi. ayrıca kemal hdp ile ittifak olmadı, hdp kendisi çıkıp kemal'i destekliyoruz dedi, bu algıyı hep siz yarattınız. ama aksine siz hizbullahçılar ile ittifak oldunuz. yetmedi onlarca hizbullahçı terörist ve terörist başlarını serbest bıraktınız. karşı tarafı eleştirdiğiniz şeyi bizzat siz yapıyorsunuz.

Adamlar biliyor. kardeş kardeşi öldüyor. Baba oğulla kavga ediyor. Farklı görüşten 6 tane adam nasıl yönetecek kriz çıkmıcak mı diyor . :) En azından bana öyle diyorlar .

Benim gorusumu az cok biliyorsunuz, ismaili de ibadeath’i de siyasi gorus olarak hic sevmem. Yalniz, bence burada dogru bir sey soyluyorlar ama hala inat ediyoruz anlamamak icin. (Belki de sol kesimin anlamadigi nokta da bu)

Halkin bir kesimini surekli cahil diye asagilarsaniz, hakaret ederseniz, eger yonetim degisirse, su anki halimizden cok daha beter olacagiz diye dusunurler. Bundan dolayi da akp tabani oy degistirmiyor.

Ikincisi bu halk sag tabanli, bunu kabul etmek lazim. Farkliliklara saygi duyulmuyor, hepimiz kardesce yasamaliyiz diyoruz ama kullandigimiz dil bunu desteklemiyor. Halk da samimi olunmadigini hissediyor.

Bu arada bu yorumum deprem yorelerine ozgu degil. Sosyal medyami baz alsaydim, acik ara bu secimin kazaniliyor olmasi gerekirdi. Belli ki bir balonda yasiyoruz. Enflasyonun %200-300’e ciktigi durumda bile Erdogan kaybetmiyorsa, bunu sadece halk cahil diye aciklamaya calisiyorsaniz, zaten neden kaybettigimiz ortada. O kesimi anlamaya calismak zorundayiz, yoksa daha cok bu sekilde devam edecek belli malesef.

stock eli kalem tutmayan kör cahil bile canı yandığında, kendine bir zarar geldiğini hissettiginde veya hissedeceğinde ona göre şekil alır. tamam cehalete çıkıyor ama bu bambaşka bir şey.
Dincilik ve milliyetçilik bu halka giydirilen deli gömlekleridir sevgili dostum. Başka bir açıklaması yok. Deprem de gelse kıyamet de kopsa bir şey farketmez, toplum sorunu başka yerde arar. Çadır satmalarda, enkaz altında günlerce beklemede, yakınlarını kaybetmede vs değil… Türkiye tarihinin en karanlık ittifakı kuruldu. Sahil şeridi ve Kürtler dışında bu karanlığa ses çıkaran olmadı. Anadolu taşrası yine bildiğini yapıyor, giydiği gömleğin hakkını veriyor…

Geri