Otantik Varoluş
Bronz Üye
Muhalif propagandanın yetersiz/eksik kalması veya hatalı olması.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cunku bu insanlar bunun allahin sinavi oldugunu dusunuyor. Gerci akplilerin cogu her kotulugu allaha bagliyor. Ekmek alamiyor muyum e sinav. Deprem oldu cadir satildi kan satildi kimse gelmedi hala cok kotu vaziyetteler e sinav. Iktidardan degil diye bakiyor. Yani bu da bi nevi bilgisizlik. Okumamak. Cehalet. Ha bunu istiyorlarsa yapacak bir sey yok. O zaman kimse ben neden evin yuzde kirkini oduyorum demeyecek, cenazem nerede demeyecek, neden ben ilac bulamiyorum demeyecek. Dese de benim artik sahsi olarak cok umrumda degil.
neyim ben lev tolstoy mu?... ben vicdan demişim, o ahlak. o da olur.dgfdfg bizi, ağlanacak halimizi de güldüren sizler değil misiniz? cahil deyince de küsüyorsunuz.
Celladına aşık olmuşsa bir millet, İster ezan, ister çan dinlet, İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet, Müstehaktır ona her türlü zillet.Deprem Allah'tan geldi mantığını anlarım, saygı duyarım, sesimi çıkarmam ama deprem sonrasına biz kaç km öteden bile tanık olduk. Orada oturanlar bizzat yaşadı bunları, bize yansıtılanın kat kat fazlasını yaşadılar, eminim. Tek taraftan değil farklı pencerelerden bakmaya çalıştık ki adil karar verelim. Ama olmuyor işte, "gönül köprüsü" dedikleri olay nasıl sağlam kurulmuşsa artık hiçbir şey yıkamıyor o köprüyü, acı bile...
Ulkemin insanini yeni tanimiyorum. Ulkemin insanin en azindan birazcik gelistigine gelisebilecegine inaniyordum.E günaydın.
Demeyecek tabii ki; ölse de,cehenneme gitse de demeyecek.
Ülkenin insanını yeni mi tanıyorsun? Cahillik topunu komple karşıya yıkmamalısın.