Dem'lenen Günler

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Sıradışı hayatın sıraatında bir gece daha oldu. Dem'lenen hüzünlerin buharı burnumda tütmekte. Yokluğuna alıştığım felan yok. Sensizliği hiçbir zaman unutmayacağım.

Altını kıstım duygularımın. Bu gece keyif süresim var.

18:48 / 20.12.2013
Dem

'Offf çok sıkıldım' havalarında duygularım. 'Amaann sende' triplerinde huzurum ve 'Hayrlısı' ayaklarında umutlarım. Ben yine her şeye rağmen dimdik ayaktayım.

15:10 / 22.12.2013
Pazar
Dem

Rabbim seni içime nasıl koyduysa artık, Sana hiç dokunamasam bile, Seninle en azından aynı çatı altında yaşamaya bile râzıyım. Şuan ''Beni Böyle Sev'' filminin yeni bölümünü izlemekteyim. Dizide Orhan Gencebay'ın parçası çalmakta. Doruklara çıkan efkârımın ve can çekişen ilhamımın dizlerinin önünde gel de gör beni.

Gelirken haber ver yalnız. Senden sonra çok dağıldım çünkü...

22:30 / 23.12.2013
Dem

Bendensel olmasa da duygusal olarak ve gönül anlamında yorgunluk bir hayli yüksek. Sevda iş birliği ile yapılmış umutlar, hayâller ve hatta hüzünler bile sırt ağrısı çekmekte. Bir günün bileti daha kesildi kesilecek. Fıtık olmuş tesellilerin avuçları boş.

..ve Bu gece yine bu gönül 'O'na sarhoş.

15:30 / 25 Aralık 2013
Dem

Benim kadar sevemediğin sürece benim sevdiğim gibi sevilemeyecek insan; Bak bugün de sensiz geçti. Zarar hânem kabarıyor... Artık gel insâfa!

14:09 / 31.12.2013
Dem

Yeni bir sayfa, sen gelmeden açılmayacak. Bugün de sensiz geçecekse, bugün de hüzün sürecek, sitem devam edecek. Yarın da yoksan, yarın da öyle...

08:12 / 05.01.2014
Dem

Çetin geçen günler ardına sığınmış huzur parçacıkları var sanki. Aşkın atomunda bir değişme yok. Mevcut lavlar boyu aşmakta. Bu volkanı kimse durduramayacak sonuçta.

Etrafımda çok iyi insanların dolaşmış olması elbette ki âhenk katmakta hayatıma. Onları mutlu etmek, iyiliklerini düşünmek ve onlar için dua etmek gibisi de yok. Mâdem ki yüzyılın sevdasında suskunluk hâkim, o zaman son demleri iyi yaşamak lâzım.

Sen merak etme ama, Bugün senin yerin yine ayrı ve bugün sen yine baş tâcısın!

09:41 / 06.01.2014
Dem

Soğuk her geçen gün sınırları biraz daha zorlasa da, bereket adına, mikroplardan uzak kalmak adına faydasını sürdürmekte. İnsan kendine dikkat ettiği sürece kış mevsiminin tadını fevkalâde çıkarır.

Bu foruma tekrardan kavuşmanın verdiği haz ve şevk ile, uzun bir aradan sonra günlüğümü güncellemiş oldum.

Faydası dokunanan Restful ve Emre 'ye teşekkürler :hi:

Hava bir kaç gün önceye nazaran soğuk değil ama gönlüm buz kesiyor; mâlum sen yoksun.

BnzL

Bugün de akşamı ettik. Biraz kartopu, biraz lak lak ile günün son demlerini geçirmiş olduk. Hava gece modu soğuğuna geçti. Az evvel biraz uykum var gibiydi. Direnmeye gerek duymadan savdım başımdan. Kış gecesinin tadı başka...

Şifâ niyetine yine bugün seni sevmelerdeyim. Geç kalırsam çaldırmasın kimse, aramasın da. Neticede kim vurduya gitmedim. Hava biraz yumuşamış ama kışın ortasındayız. Ne olur ne olmaz ben yine üzerime gülüşlerini alayım da, kapmayalım öteki şifâyı.

17:46 / 15.01.2015

Yavaş yavaş karnım acıkmaya başladı. Bu mübârek bayram gününün de gereğini yerine getirmek için yavaş yavaş hazırlanmalara başlayayım.

2015'in ilk ayını da yarıladık bu arada. Kış mevsiminin tadını çıkarmaya devam...

10:53 / 16.01.2015

Keyfim yerinde çok şükür, Elhamdülillah. Bir yandan da yarın akşamı beklemekteyim heyecanla. Umarım heyecanımın sonu hakkımda iyi ve güzel olur. Foruma takılmaya devam :)

14:07

Şu saatlerde keyfime diyecek yok. Yarın heyecânım da buna eklenince hayat bana güzel. Bir yandan tatil olması da ayrı bir huzur. Geç kalkmanın vereceği haz paha biçilemez. Umarım yarın hava yağışlı olmaz.

20:38

Güzel bir güne ulaşmak gibisi yok cidden. Berrak bir güneş ve apaydınlık etraf, masmavi gökyüzü...

Gerçi soğuk mu soğuk. Geceden kalma ayazın, sâkin ama sert esen rüzgârlarıyla iliklere çarpan buz etkisi. Neyse ki yürekteki esintiyle ısıtmaya devam ediyoruz umutları. Mevlâm ne eyleyecek görelim bakalım.

12:43 / 17.01.2015

Benzer manzaralarda aynı nakaratlarla beklemek insanın canını sıkmıyor değil hani, ama sabretmeden de bir şeye ulaşmak pek de mümkün gözükmüyor, ulaşılsa bile tam faydasını göremiyorsun.

Dün koca günün sessizliği sonrasında bugün de yarıyı yaptık sayılır. Gözlerimiz saatlerde, kulaklarımız telefonda olacak yine. Geri kalan zaman dilimlerini yiye yiye bitireceğiz, merakla beklenen haberi iple çekerken.

Umarım beklediğimize değer.

13:39 / 19.01.2015
BenzoL

Bekleyiş nihâyet son buldu. Olumlu bir sonuç çıkmasa da bekleyişten kurtulmuş olduk en azından. Umutlar yüksek olmadığı için hayâl kırıklığı da yüksek olmadı. Nasip değilse olmuyor işte. Yapacak bir şey yok.

Soğuk bir sabahla yeni bir iş günü başlamış durumda. Gün neler getirecek, yaşayıp göreceğiz.

09:09 / 20.01.2015
BenzoL

Görünüşte bir halt olduğu yok. Günlerin benzerliği, rutinlik ve monotonluk bir hayli can sıkmakta. Tabi bu işin görünen tarafı olabilir. Çevremde olaylar lehime veya aleyhime neler, ne şekilde, hangi zamanlarda gelişiyor meçhul. Sonuçları benimle temas edene kadar bunlardan da haberim olmayacak.

Bugünü de bitirdik. Sâkin bir gecede sıkıntıdan patlamak üzereyim. :tembel:

21:19 / 20.01.2015
BenzoL

Yeni yaşıma girmeye ramak kaldı ve git gide usanıyorum hayattan. Çok şeyler beklememiştim dünden, çünkü gözüm yukarılarda değildi. Sâdece sâdeliği istedim; ne ihtişamı istedim, ne de zenginliği. Nefsimden öte istediğim tek şeydi aşk. Yazılı olmayanlar cereyan etmiyor nitekim. Olmadı, olmuyor ve sanırım da olmayacak.

Kuru bir gün, kurak hayâllerin peşinde saatleri tüketmeye devam...

11:55 / 22.01.2015
Aşka Sıfır

Düşmanlardan korunmak, sevenleri korumak kadar zor değil. Bugün ateş ile barutun kokusunu alanlar iyi bilirler; savaş sayı ile kazanılmıyor. Sağlam bir kaç kişi ile yüzlerce kendini bilmezi yenilgiye uğratmak içten bile değil.

Savaştan yeni çıkmış biri olarak yorgun sayılmam, zira alışkınım bu tür basit savaşlara. Bana açılacak savaşların sonu gelecek mi, elbette ki hayır. Gelecekleri oldukça gördükleri de oldu her zaman, geldiği gibi gitmelerini de bir sayamadım gitti.

Fuzûli insanlar için fazla parmak yormaya da değmez aslında. Dükkânıma ve şapkalarıma pusu kurmuşları zevkle ezmek, tadına yavaş yavaş bakılan yemek misali benim için.

Neyse, Soğuk Kahve bir nescafe ısmarlar da, bu soğuklarda içimizi ısıtmış olur belki :p

Geri