Dem'lenen Günler

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Sabahın serinliği eşliğinde yine aklımdaydın. Yeni bir hafta başı ve sen halen aklımın odalarında cirit atmaktasın. Ramazan-ı Şerif'in son demlerini yaşadığım şu zaman dilimlerinde, tuttuğum oruç gibi aklımdasın. Bugün yeğenlerim geliyor. Belki bir nebze olsun aklımdaki işgâlini perdeleyebilirim ama sevdanı bir ömür yenemeyeceğime adım gibi eminim.

Dem
05.08.2013 / 09:59

Bir kayıp haberi ile hüzünlendiğim, müzmin hasretle yeniden üzüldüğüm ve hiç sevilmesem de deliler gibi sevmeye devam ettiğim bir gün. Dışarıdaki sıcaklık akıllara zarar olmasa da, bir yumurtanın pişmesine yarar. Son teravihe doğru yaklaşan zaman ve Arefe'nin arefesinde, özlemler içersinde yaşamaya devam..

Dem
06.08.2013 / 13:56

Yine takipteydim onu, yine peşinde. Ne de olsa sevdası hep ensemde. Baktım blocklanmışım, baktım engellenmiş, baktım yine yokum yakınlarında. Yokluğuna alıştığımı sandığım ama halen acısını çektiğim şu günlerde, yine onun özlemi ile boğuşmaktayım. O da yoruldu, onun hasreti de yoruldu. Kan ter içinde şu aralar... Ben her şeye rağmen onu sevmeye devam edip, bu savaşı kazanacağım birader...

Hadi günlük, bugün her seven benden.. Gözyaşları da senden olsun...

Dem
13.08.2013 / 09:30

Yazın son demlerinde yine serin bir akşam. Eylül'ün burnumda tüten kokusu ve yarın iş başı. Uzun bir tatilin ardından mekâna dönüş. Hiç vazgeçmediğim, unutmadığım aşkımın gücü ve kalemime olan özlemim ile yeni bir dönüş. Sıkıntı yok hamd olsun. Azimle sevmeye, yazmaya devam...

Dem
31.08.2013 / 20:16

Vay anasını vay! 30. Eylül'ü görüyorum! Gerçi hep aynı Eylül; Biraz ılık, biraz durgun, biraz hüzün, ha biraz da turuncu... Sarımtırak yaprakların arasından bakmayalı çok oldu. Ayrılıkların yegâne habercisi midir, hasretlerin yol işareti midir bilinmez Eylül hep mahsun, mağrur gelmiştir bana. Başkalarına nasıl geldi bilemem orasını.

Velhasıl bir sonbahara daha adım atmış durumdayım. Yine seviyor modundayım ve yine O'nun uykusundayım!

Dem
01.09.2013 / 13:57

Bugün tadilatta günlüğüm. Ne de olsa onun gidişinden sonra oluşan yıkım sürüyor. Bir yandan bina ediyorum, bir yandan yıkılıyor. Çok canım yanmıyor değil, ama kim ölmüş ki yalandan!

Sarılasım geliyor buz gibi kaldırımlara. Ateşimi söndürecek âciziyetler arıyorum. Hediyemi takdim ettim kadere. Belki de kabul olur kazara!

Dem
07.09.2013 / 14:34

Serin bir sabah eşliğinde, demlenen düşüncelerimle uyandım. Bana her gün aşk! Ama bu sefer değişti işler. Gerçi hep değişti; Değişti sonra yine aynı... Artık kaşarlanan hamam tasının tarihçesini çıkardık. İşimiz Allah'a kalmamıştı, Zira her iş zaten Allah'ındı!

Hayata yeni bir çizelge çizmeye başlamak için iyi bir gün gibi. Eskiye bakmadan adam akıllı yeni yeni yarınlar... Bugün neler gelir başıma bilemem; yarın da... Gerçi ne fark eder; Ölüm hep yakındı!

Dem
09.09.2013 / 09:09

Yazın son bir kez daha bakıp gideceği günlerdeyim.. Nâm-ı değer Pastırma Yazı'nın içinde. Eylül'ün ortalarında yeni belirsizlikler, yine sıkıntılar, monotonluklar... Sevap ve günah arasında gidip gelmeler ve ekseri kaybetmeler... Canın çok sıkıldığı, bazen de yandığı zaman dilimleri...

Birazdan iş çıkışı, sonra yemek vs. Sonra yine her zaman ki gibi PC başı. Gece kaçta yatılır bilinmez. Buradaki dostlarla online olmaya devam...

Dem
15.09.2013 / 15:35

Yeni bir birliktelik ve keyif dolu dakikalar eşliğinde uyandığım güne, yine aynı şevk ve tempo ile devam ediyorum hamd olsun. Çevremde gelişen olaylar ve aldığım olumlu duyumlar neticesinde keyfim bir kat daha artıyor. Sevilmek, hatta sevilen tarafından sevilmek muazzam bir duygu. Verilen sevginin ve değerin kıymet bilinmesi de aynı şekilde.

Allah nazarlardan saklasın...

Âmin

Dem
18.09.2013 / 13:43

''İlişkisi var'' artık umutlarımın. Bugünden tezi yok, mutlulukları kaçırmamaya kararlı gönül. Seviyorken sevilebilmenin tadını doya doya yaşamaya kararlı. Vuslata arzulu, huzura niyetli.

Eylül'ün sonlarına geliniyor bile. Zaman yine eski kuvvetinde. Sonbahar kendinden bihaber. Ölenler, kalanlar, yeni doğanlar ve bir de benim gibi yeniden doğanlar...

İmtihan elbet bitmedi. Kâğıdı kalemi masaya bırakmadık henüz. Sınav devam ediyor. Umarım kazanırız.

Dem
19.09.2013 / 14:43

Muayenesi yapılmamış dualar, yürekte küsürler oluşturur. Bir ilişkinin daha sonuna geldik. Şimdi hüzünler...

Havalarla birlikte soğumaya yüz tutmuş yüreğimden yazıyorum bu satırları... Canım sıkkın, canım bitkin, canım yorgun... Bana müsade!

Dem
25.09.2013 / 11:04

Ah Dem ahh :) Benden önce gri olmuşsun dunya küçük degil mi arkadaşım ?:cici:
Simdi Dem'lenen gunlerdeyiz hoş kal ...

Buraya bu şekilde veda edeceğimi düşünemezdim tabi. İnsan çoğu şeyi kestiremeyebilir. Nasip! Bu forumdaki son günümmüş . Ama beni sevenlerle ve sevdiklerimle yine beraberim çok şükür.

Kalın Sağlıcakla / Vesselam...

Dem
01.10.2013 / 17:40

Yeniden bir dönüşle sevenlerime sarıldığım bir gün. Vedanın eşiğinde vazgeçip, vuslatı yaşadığım zaman dilimlerindeyim. Sevenlerimin ve sevdiklerimin hatırına yine ve yeniden buradayım.

Ben aşk adamıyım. O yüzden bana verilen hiçbir sevgi değersiz kalmaz!

Kaiken Mira

Dem
02.09.2013 / 11:20

Stayjer umutların demlenen cezvelerinde bir geceyi daha ettim. Yüreğe yeni bir sayfa açmak, diğer yeni sayfa açışlar gibi kolay değil işte.

Neyse... Kar geliyormuş kar. Bu sefer daha yoğun bir şekilde. Sabaha belki de bembeyaz bir örtüyle uyanacağım. Nasip kısmet. Yatcaz kalkcaz...

23:02 || ~

Öyle soğuk ki paşam, eller kesiyor buz. Biz sanırım buna, 'Kış geldi' diyoruz. Beyaz örtünün üzerine lapa lapa yağan taneler ve günün sonuna doğru yorgunluk hissi.

Akşama GS maçı ile eğlencenin doruklarına tırmanma planları ve uykuya dalmadan önce yâri düşünme projesi.

15:00 ~

Yeni umutların siparişini verdiğim gecelerden biri daha. Hasretin komisyonu eksiksiz ödendi yine. Kızından uzaklaştırılmış anneler gibi gözlerim. Parasını ödeyemediğim mutlulukların aşkına, iyi bir uyku çekme niyetindeyim...

22:59 / ~

Yalnızlık bile bu kadar üşütmüyor adamı. Yine damlamaya devam ediyor sabrın damı. Ne zaman gerçekleşecek şu hüzünlerin îdâmı?!

Yazı tura atacak kadar bile vakit yok belki. Talih elini çabuk tutsa keşke.

Dikkatsizce süren tadilatın, mevcut yapılandırmaya hiçbir faydası yoktur. Yapılan eklentiler daha çok zarar getirir. Bu iş gönülde de böyledir.

Bu sabah yine sensiz uyanmanın, artık alışılmışlığın üstünde gizli acılar peydahlaması ruhuma dokunmuyor değil hani. Süre gelen bu zaman zarfı içinde kim bilir sen neler yapmaktasın. Aklının kıyılarından bile geçmediğim zamanlar içinde kaybolup gitmeye devam ediyorum.

2014 de sensiz geçecek gibi. Endişelerim had safhada ve inan çok korkuyorum!

Dem
20.12.2013

Geri