Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İslam sancağının başına geçecek inşaallah Eyyubi torunuyalan yalan yalan
demirtas yalan söylüyordur
bugünü hatirlayin 2028 secimleri yaklasinca ortaya cikar
yeni bir yalan yani bir düzen yeni bir oyun kuruyordur
Akp çözüm süreci adı altında bu itlere 1 kez dağdan inmeleri, silah bırakmaları için şans verdi. Fakat bu itler bu şansı hendek kazarak yollara mayın döşeyip onlarca askerimizi şehit ederek geri tepti. O andan itibaren bu itlere Akp ve şimdiki adıyla, CUMHUR İTTİFAKI tarafından tek bir şans dahi verilmeyecektir. Hele Demirtaş gibileriyle masaya oturmak mı? Hayal gücün hep genişti. Genişsin yani bu konularda.
Yunanistan sizi bekliyor kollarını açmış. Bence değerlendir ashshsjdjs
Estağf. Ne haddime. Sadece olabilir mi acaba, Süreyya’da onaylıyorsa eğer böyle bir şey söyleyebilir miyim diye aklımdan geçmişti ama uçtu gitti. Sen yok olmaz dedikten sonra :dddOsmanli torunu vs Selahaddin Eyyubi torunu
Bir de No Pasaran: kimlik, siyasi yollarda kodlanir diyordu.
Hayir canim...kisilerle olur bu is.
Bana mi ögretiyon sen ya?
Sarkastik cümleleri sevdigini bilmiyordum.Estağf. Ne haddime. Sadece olabilir mi acaba, Süreyya’da onaylıyorsa eğer böyle bir şey söyleyebilir miyim diye aklımdan geçmişti ama uçtu gitti. Sen yok olmaz dedikten sonra :ddd
@Alpha senin tarzınla konuşmayı deneyeyim;
Paşinyan Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığını kutlamaya gelmiş, gördüğün gibi ermenisi siyonisti allahsızı kitapsızı hepsi Erdoğan’ı destekliyor. :ddd
Hocam konu barış yada savaş değil, alpha’nın siyasi yaklaşımı ve kullandığı dil. Erdoğanın siyasi bir tezahürü olarak muhalif gördüklerine Ermeni Yunan diye aklınca “hakaret” ettiğini zannetmesi. Oysa bunlar hakaret değil, bunu hakaret olarak addetmek bile başlı başına ırkçılık. Yoksa bana ne Paşinyan’dan Yorgo’dan… Tepeden bakmasa uzun uzadiye mesajına cevap yazardım ama ne kendime ne de ona bir faydası olmayacak. O nedenle kısaca onun anlayacağı dilden yazıyorum :dddUzun zamandır özledikleri barış için bir adım atmayı umamazlar mı?
Ooo No Paşiyanı incitmişim adghsfhHocam konu barış yada savaş değil, alpha’nın siyasi yaklaşımı ve kullandığı dil. Erdoğanın siyasi bir tezahürü olarak muhalif gördüklerine Ermeni Yunan diye aklınca “hakaret” ettiğini zannetmesi. Oysa bunlar hakaret değil, bunu hakaret olarak addetmek bile başlı başına ırkçılık. Yoksa bana ne Paşinyan’dan Yorgo’dan… Tepeden bakmasa uzun uzadiye mesajına cevap yazardım ama ne kendime ne de ona bir faydası olmayacak. O nedenle kısaca onun anlayacağı dilden yazıyorum :ddd