Deli Cesaretim!?

Konu sahibi son olarak 4322 gün önce görüldü
ben buraya her gün sen okuyasın diye güzel şiirler buluyorum yazıyorum. belki bilmediğin şiir denk gelir diye, belki içlerinden sevdiğin olur diye. beni şiirle hatırla diye. çünkü beni şiirle hatırlarsan belki kötü anmazsın diye. sen her gün bu siteye girip okuyorsun yazdıklarımı. belki alışkanlıktan, belki sadece meraktan belki de içinden bir ihtimal bana karşı hala kopmayan duyguların vardır kimbilir. sonuçta her gün girip okuyorsun. insan hiçbir şey hissetmediği biri için her gün şiir ve yazı yazmaz. aynı şekilde insan hiçbir şey hissetmediği birinin yazdıklarını da her gün girip okumayacağı gibi… tuhaf bir iletişim bu site seninle benim aramda ve sadece ikimizin bildiği. sanki hala konuşuyormuşuz gibi… sen hala benim hayatımdaki en değerli insansın. özelsin. karşılık beklemeden yaptım hep bunları, yapmaya da devam edeceğim. burada dinlediğin bir müzik veya okuduğun bir şiir senin hoşuna gidiyorsa eğer, amacıma ulaşmışımdır.
bir de beni şu günlerde en çok üzen ne biliyor musun? senin sesini unutmaya başladım. insanın sevdiğinin sesini unutması kadar acı bir duygu yok.

İşte yine geldi gece tüm soğukluğu ve yalnızlığıyla. Özlemek, ama nasıl özlemek ki bu, bırakmıyor beni. Aynı anda hem acı veren hem de hoşuma giden birşey benim için. İçimdeki tüm iyi duyguları temsil eden hala sensin, biliyorsun. Sensiz sanki ruhum eksik, ruhum hasta, ruhum yaralanmış gibi. Üstüne ek olarak bedenim de hasta oldu. Sanki vücudum daha fazla dayanamıyor gibi. Seni düşünmek bu yüzden güzel şey, bu yüzden ümitli şey. Seni unutmak, geçmişimde bırakmak bunun için elimden geldiğimce çabalamak da geldi aklıma. Ama sonra düşündüm, neden? neden böylesine aşık olduğum birisini unutayım ki? o anda anladım asla denemekten vazgeçmeyenleri. Hayatım harcanacaksa eğer, sana duyduğum aşk gibi anlamlı birşeye harcansın. Yel değirmeniyle savaşan don kişot gibi, Leylasını arayan Mecnun gibi, Pirayesini bekleyen Nazım gibi sana duyduğum bu aşkı sürdüreceğim ve bekleyeceğim yine de. Hem belki, bir ihtimal daha vardır…

umut diyorum, umut kötü bir şey. Siz hiç gelmeyeceğini bildiğiniz birinin gelmesini umut ettiniz mi?

Bir acıyı yaşarım ve zehrinden
çiçekler üretirim kömür karası

göğsümün üstünde bu acıyı yaşamak, yoruyor artık beni. yetmiyor mu hala,bitmiyor mu bu nefret, hiç mi iyi duygular yeşermiyor?

İnsan -eğer gerçekten aşık olursa- sevdiğine kavuşamıyorsa eğer, hayat bitmiştir artık. Kavuşamadığı her an çevresindeki tüm insanlar figüran, onsuz geçen her gün birbirinin kopyası, tüm gülümsemeler zoraki, tüm yaşananlar anlamsızdır. Yürek bir bozuk saat olur, hep onu gösterir..

tumblr_mxlyko7XrM1t6tjkgo1_500.jpg

Okuduklarımın gerçek oluşundan yola çıkıyorum kavuşacağını biliyorsan özlemek güzeldir yok umutsuz vaka ise gel sen kendini üzme sen şimdi onsuzsunya sanki o sensiz değil :)

Okuduklarımın gerçek oluşundan yola çıkıyorum kavuşacağını biliyorsan özlemek güzeldir yok umutsuz vaka ise gel sen kendini üzme sen şimdi onsuzsunya sanki o sensiz değil :)

tamam ama şimdi nasıl rahat yaşayabilirim ben
onun bütün söylediklerini hatırlamadan

aman canım işte her şeyi her şeyi…

Aşk bu kadar gerçek mi yahu?Çok rahat yaşayabilirsin şöyle düşün kısmet değilmiş

Teşekkür ederim. Uzak ve soğuk durmama rağmen bana yaklaştığın için. Herkesin kendini bir şey sandığı ama aslında hiçbir şey olmadığı bu zamanda gerçekten bir şey olabildiğin için.

dün, tüm evrenin belki de en mutlu insanıydım. bugünse o mutluluk ışık yılı kadar uzakta.

Aşkların ilk günü unutulmazmış sevgili. Aşık olunan o saniye asla unutulmazmış. Ben senlerin hiçbir saniyesini unutmadım.

şimdilerde kocaman bir boşlukla yaşıyorum.

Papatya fallarına göre hala benimsin.

çok özledim.​

İtalyan kahvesine batırılmış İrlanda çöreğim,
içimde kum saati gibi senin sevgin birikiyor.
Kendini benim yerime kucakla.

Geri