ben buraya her gün sen okuyasın diye güzel şiirler buluyorum yazıyorum. belki bilmediğin şiir denk gelir diye, belki içlerinden sevdiğin olur diye. beni şiirle hatırla diye. çünkü beni şiirle hatırlarsan belki kötü anmazsın diye. sen her gün bu siteye girip okuyorsun yazdıklarımı. belki alışkanlıktan, belki sadece meraktan belki de içinden bir ihtimal bana karşı hala kopmayan duyguların vardır kimbilir. sonuçta her gün girip okuyorsun. insan hiçbir şey hissetmediği biri için her gün şiir ve yazı yazmaz. aynı şekilde insan hiçbir şey hissetmediği birinin yazdıklarını da her gün girip okumayacağı gibi… tuhaf bir iletişim bu site seninle benim aramda ve sadece ikimizin bildiği. sanki hala konuşuyormuşuz gibi… sen hala benim hayatımdaki en değerli insansın. özelsin. karşılık beklemeden yaptım hep bunları, yapmaya da devam edeceğim. burada dinlediğin bir müzik veya okuduğun bir şiir senin hoşuna gidiyorsa eğer, amacıma ulaşmışımdır.
bir de beni şu günlerde en çok üzen ne biliyor musun? senin sesini unutmaya başladım. insanın sevdiğinin sesini unutması kadar acı bir duygu yok.
bir de beni şu günlerde en çok üzen ne biliyor musun? senin sesini unutmaya başladım. insanın sevdiğinin sesini unutması kadar acı bir duygu yok.