dekolte giyen kadın

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü
bir kıyafet insanın namahrem yerlerinin görünmesini engellemek için giyilir. Namahrem yerlerinin görünmesini sağlayan bu kıyafetleri hangi gerekçeyle bayanlar giyer hiçbir zaman yanıtını bilemediğim bir soru olarak aklımda kalır. Çünkü kendilerine sorduğunda canım istedi giydim yada sanane gibi laflar alıyoruz. Mantığını söyleyemedikleri için.

dekolte giyen kadın, hakkında bilgiler..

Dekolte giydikten sonra çevresindeki gözlerin ona bakmasından rahatsız olan kadındır.

o dekolteyi giyiyorsan bakışlardan rahatsız olmicaksın türkiyede yaşıyoruz :D

Günlük hayatta giymek teşirciliktir.
mesela çoğunluğun erkek olduğu bir şirkette mini etek ve göğüs dekolteli bir bayanın ne amaçla o şekilde giydiğine anlam vermeye çalışıyorum ama veremiyorum.
Vücuda güvenmekle ilgili olduğunu düşünmüyorum maradona bacaklı kadınlarda giyiyor mini etek ve çok itici olduklarını farketmiyor olmamaları üzücü. :(

topuklu ayakabbı ile kombin yapılır genelde
çatur çutur bulunulan ortam inletilir sddfdsdf

Dekolte verdiği yerleri göstermek isteyen kadındır.

Şu çok giymek isteyip herhangi bir sebepten dolayı giyemeyen kızların, aile ya da vücudunu beğenmeme sorunsalı gibi, en çok yadırgadığı kişilerdir
Sana ne, bana ne, hatta kime ne?
Bana gelirsek tek bir yerde dekolte olduğu ve aşırılığa kaçmadığı sürece beğeniyorum

Kendine güveniyorum vücuduma güveniyorum diyordur ki giyiyordur.
Burada yazanlar var açıyorsa bizde bakıyoruz açmasın arkadaşım diyenlere Hz. Yusuf gibi olun o halde gözüne dizine hakim ol tek taraflı hareket etme diyorum.

üstü açıksa altı kapalı , altı açıksa üstü kapalı olması durumu ya da hem sırt hem bacak verilmemesi gibi kesin kuralları aşmazsa güzel durur.

forumda ne kadar yobaz olduğunu görmemizi sağlayan kadındır aynı zamanda.

benimse

giyemez

dibine kadar gericiyim

Geri