dekolte giyen kadın

Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü
dekolte giyen kadın, hakkında bilgiler..

Dekolte giydikten sonra çevresindeki gözlerin ona bakmasından rahatsız olan kadındır.

* "hem giyiyor hem bakınca tersliyor ya giyme ya kızma " tepkilerine maruz kalan kadındır

* dekolte dikkat çekme yöntemidir ve abartıldığında hem cinslerinin bile dikkatini celbeder

Bknz: Kırmızı oje süren kadın
Bunun ikisi aynıdır.

Gögüsleri ve sırtı güzel olan hatunlarda daha bi seksi oluyor.
Tabii bacakta önemli.

Giyince orasını burasını çekiştirecekse giymesin lütfen. Göğüs dekoltesi sevmiyorum; ama sırt dekoltesi hoş duruyor.

Dekolte seven ve giyen bayanlarla ben gidiyorum arkamdan gelin demek isteyen bayanları ayırmak lazım.

Fiziği düzgün olanda ölçülü sırt ve bacak dekoltesi güzeldir.

Neresini gösterirse göstersin isterse ama zayıf olsun mümkünse illa dekoltesi olacaksa.

yakıştığı için ya da yakıştığını düşündüğü için giyiyor olabilir. kime nee :)

kıvamında olup yakıştıranı da var aşırıya kaçıp azıtanı da

kilolu, ibretlik, tipsiz, zekası ortalamanın altında kadınlar ve dekolte giyip, bunu kendine yakıştıran, hoş ve çekici bir kadın tarafından her zaman reddedilmiş kekoların, "aranıyor", "... kaşınıyor" tabirlerine maruz kalan kadın

gerçekten yakışan kadınlar var tadında, ama bazılarıda tamamen görsel kirlilik oluyor be kardeşim :D

gömleğinin son 6 düğmesini iliklemeyen kıllı boğürlü erkek versiyonları da seksidir.

Güzeldir çekicidir kendisini beğendirme arzusu vardır.

Günümüz Türkiye'sinde sakıncalı olduğu hükumetimizin tarafından tescillenmiştir. Kadınlar dekolte giyecekse eğer iki defa düşünmesi gerekmekte. Zira AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Dün bir kanaldaki, yarışma programında sunucu öyle bir kıyafet giymiş ki olmaz bu yani. Kimseye karıştığımız yok ama çok aşırı. Dünyada da kabul edilemez” açıklamasını yapmıştı ve bunun üzerine sunucı işten atılmıştı. Kadın bedenini cinsel obje olarak gören zihniyetten bu beklenir.

Geri