Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kdfjgh bak bak... hareketlere bak.dfklgBaşımın gözümün sadakası olsun, benim canım sağ olsun.
Kimsenin kötülüğü de istemem, yoluma devam ederim.![]()
fazla arabesk........Böyle hatalar yapmam… yaşanmadan geçen yıllar utansın…
her yolu denedim…… sanırım sorun bende değilfazla arabesk........
kimm geri getirekkkk kaybolan yıllarığ söyle
kafamda bı şarkı çalıyor zatennn
değsede değmesede kayboluyor,yaşlandım diye üzülürüm gidip botox filan onlarla uğraşırım heralde sjkcjs
o sırada aze :Yıl ne ya... uzun süre ilişki yapamam ben.... en fazla birkaç ayım kaybolmustur.... onun da bir önemi yok karsi tarafın ömrünü çalmama denk gelen süredir birkaç ay en fazla benim için....
(Gözündeki yaşı sil....)
Hdjshxjshdhhshshs beni bu kadar tanımaya başlaman hafiften korkutmadi değil.... favori kırk yıllık ex aklıma geldi yazıyorum şimdi ona arada bir durtmek iyidir belki hayatı düzene girmiştir bozulsun......o sırada aze :
dünyaya yeniden gelsem sevgilimmmm
arar bulurum yine seni severrim.dgfkl
ajsmxjs gelicek kardeşim xdvlog ne zaman gelir?
Ee anısı vardı ağlıyordum ppyi görünce... şimdi eşek koydum yanıma mesajı sağlam vereyim dedim....aze hanım bana ppmi kaldırttınız anısı var diye şov yapıyorsunuz gibi geldi….
aze hanım benim içinde hüzünlü bir anısı var artık…Ee anısı vardı ağlıyordum ppyi görünce... şimdi eşek koydum yanıma mesajı sağlam vereyim dedim....
Ne demiş Sertap,
"Bi' esek alırım, sen de anneni çağır...."