Değmeyecek birini sevdiniz, kaybolan yıllarınız ne olacak?

Konu sahibi son olarak 1420 gün önce görüldü
Diyelim mi birini sevdiniz, yıllarınızı ona adadınız, beş yıl, on yıl vs. geçti, gitti. Kaybolan yıllarınız ne olacak?

Kayıp olarak bakmayınca kaybolmamış olur o yıllar..

Kaybolan yıllarınızın sorumlusu o kadar süreden sonra sizi terk eden kişi değildir.
Hayatınızda aldığınız tüm kararları düşünerek kendi iradenizle alıyorsunuz , hayatınızdaki doğrular - yanlışlar tamamen sizin sorumluluğunuzda.
Dolayısıyla yıllarınızı harcadığınız bir ilişkinin yegane sorumlusu yine sizsiniz , karşı taraf değil.

Tecrübeye sayacaksın. Ağlamak hiç bir şey geri getirmiyor.

Giden gitti ama tekrar aynı hataya düşmemek için vaktimi güzel değerlendirmeye başlarım ve kaybolan yıllarımı telafi edecek şeyler yaparım.

Ne olacak ziyan olacak, heba olacak. Oldu , oluyor.
Lanet olsun tanıdığım güne dedirtiyor.

Yanlış seçimler yapıp sürekli karşı tarafı suçlayan kişiler kadar boş insanlar yoktur. Hiç insanlar demez mi yanlış bir tercih yaptım, hata benim sanırım diye aklından bile geçirmiyor. Kimse kimsenin hayatına zorla girmiyor.

• Beğen
Tepkiler: Anu
Belki de yanlislardan bir takım doğrular cikararak kendimize yeni bir yol ciz....
Saka saka, sevmeyecegim birine deydirmeyi tercih ederim.

Bir manyağına denk gelip h..s..ktir dediğim olmuştur. Oldu da :) Ooo öyle yıllarca sürmez hızlı yaşanır hızlı biter.

Ya bir de kahrolsun sana yıllarımı verdim sözünü erkekler çok söylemez. Bu daha çok evlenmeyi bekleyen incitilen kadınlara aittir. İstisnalar her zaman olsa da.

Sevmişsem değmiştir. Bu kadar.
Tşk ederim.

Bazi ilişkiler daha başindayken benden olmaz dedirtiyor zaten buna rağmen devam edebilmişseniz sürekli fedakarlık veren siz olmuşsunuz ve sürüyor sandığınız ilişkiniz çoktan bitmiştir

varsa güzel geçen günleriniz hatıra kalır
o da yoksa geçmiş olsun
Net olmayan kişilerle ilişkinizin sizi yorduğunu ve aslında ondan kurtulduğunuzda omuzlarınız hafiflediğini hissedersiniz

Cigdem hanımcığım bu aralar ilişkiler üzerine olan yorumlarını ilgi ile takip ediyorum :)
Sende lafta güzel yorumlar ama pratikte başarısız olanlardan sanırım.

bana diyor bitmeyen bişey söyle
söyle sevişmeyeyim

Bu forumda aslinda birini yakindan tanimak ve sevmek istemistim ama o biraz ergen ruhlu çıktı kufr etmeler giydirmeler. filan halbuki beni gormedi bile gorseydi sanirim pisman olrdu hahdhahshahyqhhxhandgah yazik..

Hurinin konuları hep kendi yaşanmışlıkları

Geri