Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Efendim kajsnsndn
Kac metereküp bu deep?Efendim kajsnsndn
2 dakka izin ver cizelgeyi ayarliyimKac metereküp bu deep?
2 dakka izin ver cizelgeyi ayarliyim paylasirim
Hadi canim vakit nakit.2 dakka izin ver cizelgeyi ayarliyim
Bunickbilmemkacharf cizsin de.Paint den bir seyler cikarirsa simdi imdat derim.@Süreyya hanım ne kadar derinmiş, öğrenince bana da söyleyin lütfen..
Anlamlarini merak ettiklerini anlatirim.Bunickbilmemkacharf cizsin de.Paint den bir seyler cikarirsa simdi imdat derim.

Bir yerde eklemistim muge anlida da yasanan deepweb olaylari anlatmak icin.Müge Anli nin ne isi var orada?
Bir kere bir kanibal ile bir kendi etini yedirtmek isteyen biri orada tanistiklarini ve sonra da eyleme gecmek icin bulustuklarini okumustum.Ikinci yaratik ölüyo.Bir yerde eklemistim muge anlida da yasanan deepweb olaylari anlatmak icin.
Yani internette pek aramamiza gerek kalmio aslinda. Ornegin palu ailesi...
Yani deepweb'e inmeye pek gerek kalmiyor.
Deepweb haricide cocuguna tecavuz eden, karisini kesen, esini firinda yakan, kucucuk cocuga tecavuz edip olduren bir suru insan bizzat televizyonlarimizda mevcut...
Orda yazanlar ise arz ve talep meselesine gore olusturulan bir takim seyler.
Ornegin genital mutilation (kadın sunneti)
Alası var.Burada söyleyemeceğimBir kere bir kanibal ile bir kendi etini yedirtmek isteyen biri orada tanistiklarini ve sonra da eyleme gecmek icin bulustuklarini okumustum.Ikinci yaratik ölüyo.
Isin ilginc tarafi yan komsunun böyle biri olabilme ihtimali.
Yakinda Müge Anli da kafayi yer.
Söyleme.Mide kapasitesi diye bir sey var.DAlası var.Burada söyleyemeceğim
Olabiliyor öyle şeyler ya, oysa ne kadar günah bişi...Bir kere bir kanibal ile bir kendi etini yedirtmek isteyen biri orada tanistiklarini ve sonra da eyleme gecmek icin bulustuklarini okumustum.Ikinci yaratik ölüyo.
Isin ilginc tarafi yan komsunun böyle biri olabilme ihtimali.
Yakinda Müge Anli da kafayi yer.
.dOlabiliyor öyle şeyler ya, oysa ne kadar günah bişi...