Deep Web Nedir? Ne Değildir? (En Kapsamlı Konu)

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
@Fernando
deep web bir creepy pasta terimidir arkadaşlar ulusal gizli dosyalara tor sayesinde ulaşamassınız yahut 51.bölge yada alman nazilerin ölüm kamplarındaki dökümanlar yada tarihteki korkunç insan deneyleri ulaşamassınız zaten bunlar kurgusal olarak yada kaynak belirtilmeksizin paylaşılabiliyor kurgu olarak yinede rahatsız edici creepy videolar istiorsanız bir kaç tanesini gösterebilirim sanırım konudada örnek videosu olmuş olur videodaki kadın kasıtlı olarak dansettiriliyor kendisi kemik erimesi hastası videoda yapılan şey sakatlara yönelik işkence bu vieoların orjinallerini nerde bulucanızı merak ediosanız özelden ulaşabilirsiniz deep web bi takım snuff tarzı videolar ve ürkütücü hikayeler içindir insanlığın geldiği son noktadır adama gerçekten tanrı varmı sorusunu sordurtabilcek düzeydedir...deep web in amacı budur tamamen sapkın nitelikte olan şeylerin internette örneğin

shock.avi
bogotten

yada

obey the walrus gibi videoları yayınlamaktır ulaşılamıcak birşey değildir yani çoğu genelde bu tür videolar yukardaki şekilde tanımadımız sitelere yerleştirilir mesela smiledog.jpg gibi yada shock.avi olarak

http://www.forumsal.net/kendi-cekimlerimiz/541205-deep-web-calismam.html

kendi çektiğim bir kaçtane resimde burda mevcut

[YOUTUBE]8vBWmV5sjMA[/YOUTUBE]

filmdir...intihar sahnesi buda bir deep web unsurudur
[YOUTUBE]7MqPkWZxmMQ[/YOUTUBE]

sahtedir...deep web için hazırlanmıştır
[YOUTUBE]QYO0zRVykJc[/YOUTUBE]

Hayatta mutlaka yapmak istediğim şeylerden birisi deepwebde gezinmek. En fazla ne görebilirim bunu bilmek,demek istediğim şeyler kiralık katiller, tecavüz edilen çocuklar vs değil, orada dolaştığı söylenen bilgiler.Her şey bir yana michael sikkofield gibi deepwebden yazı çeken kişilerin profillerini ölümüne takip ediyorum ki bu adamlar bir taktik kullanarak 10 doğru cümlenin içerisine 2 yanlışı koyarak onların da doğru sanılmasını sağlayabiliyor.Bu yüzden orjinal kaynağına kendimin ulaştığını düşünemiyorum. Bu konu insanları kötüye yönlendirmekten ziyade sonsuz bilgi kaynağı gibi geliyor bana. Umarım bir gün yapabilirim,ya da yapıldığına şahit olabilirim.

Hayatta mutlaka yapmak istediğim şeylerden birisi deepwebde gezinmek. En fazla ne görebilirim bunu bilmek,demek istediğim şeyler kiralık katiller, tecavüz edilen çocuklar vs değil, orada dolaştığı söylenen bilgiler.Her şey bir yana michael sikkofield gibi deepwebden yazı çeken kişilerin profillerini ölümüne takip ediyorum ki bu adamlar bir taktik kullanarak 10 doğru cümlenin içerisine 2 yanlışı koyarak onların da doğru sanılmasını sağlayabiliyor.Bu yüzden orjinal kaynağına kendimin ulaştığını düşünemiyorum. Bu konu insanları kötüye yönlendirmekten ziyade sonsuz bilgi kaynağı gibi geliyor bana. Umarım bir gün yapabilirim,ya da yapıldığına şahit olabilirim.

aslında deepweb gerilim ve korku unsuru konusunda hayalgücü geniş insanların oluşturduğu bir şehir efsanesidir , birçok site ve milyonlarca video görebilirsin gerçeklik payı nerdeyse çok azdır , çoğu deepweb unsurları korku filmi senaryosu , komploteorileri ve gün ışığına çıkmamış imdb ye bile girmemiş yokluğu farkedilmeyen amatör filmlerden alıntıdır.

ayrıca çok iyi şekilde after effect kullanabilen herkez kolayca deepweb videosu hazırlayabilir yeterki hayalgücünün bir sınırı olmasın ...

saglikli sekilde gezinip sorf yapmak mumkun degil zaten. forumlar bloglar 1990li yillardan kalma tarzda ve yuklenme sureleri adami delirtir. zamaninda yazmisiz ama biraz detayli dusununce abartmayi seven bir millet oldugumuzdan gercegi gormek pek uzun zaman olmadi :D makaleden baska birsey yok ingilizce bilmiyorsaniz zaten gezinmenin de bir anlami yok oralarda.

beni korkutuyor yani olması bile. girmek istemem.

çocuk *****cusundan, işkencecisine, ölüm *****sundan, yamyamına her tür pisliğin gırla gittiği bir yer.

VERA Deep web'e girelim biz güzel videolar varmış orda işkenceli :asd:

Bir üstteki yorumu görünce cıksss :T:

bunu 7.seviyede buldum :nee:

DC5Ax0KW0AAbR7N.jpg

Yuh!
Buraya giren insanların psikolojisinden şüphe ederim açıkçası.
Normal gözle bakmam.
Şahsen korkup üstteki paylaşılanlara bile bakamadim, bakmam.
Manyak miyim ya, değilim tabii :liv:

Hacker'ların işi bu bizim gibi kullanıcıların işi degil bunlar hem illegal olan işler yasak ve tehlikelidir Legal işlere yonelin ne işiniz var olmıcak sacma sapan sapkın sitelerde yok uyusturucu yok cocuk p...u igrenclik diz boyu

şu seviye muhabbetleri devam ediyor hala :d
anlatması ve okuması zevkli ama girilmiyo ki sitelere. sanki 20 yıl öncesinde kalmış gibi

Bir olayın içerisinde faq mi faq yu tarzı şeyler varsa mevzuyu hemen özümserim.

iStock_000007523481XSmall.jpg

deep web içerisinde yer alan siteler sadece kelimeden oluşsa bile belli bir hacme sahipler. bu database'i ister kendi bilgisayarınızı sunucuya dönüştürüp, ister aracı sunucuları kullanıp diğer kullanıcıların erişimine sunarsınız. tor vs. gibi tarayıcılar mantık olarak gönderilen ve alınan veriyi farklı algoritmalarla şifreleyen bir sistem ile çalışıyordu. böylece izsürücülere yakalanmak zorlaşıyordu. ama ne kadar gizlenmeye çalışılsa da coniler bu deep web tayfasının inlerine girdi. bu müdahaleden en çok etkilenen-insanlık suçu işleyen- cp tayfası oldu. bu duruma kimse üzülmez sanırım.

Beyler torrent üzerinden girdiğiniz brazzers ve xhamsterı fbi takip etmiyor rahat olun ve şimdi elinizdekini yavaşça yere bırakın .p

[SIZE="2" Mastor deep web acanıdır arkadaşlar. nicki bile mastor. yani mas-tor. tor zaten deep webe girmek için kullanılıyor. deşifre olmamak için torun önüne mas koymuş. biz yer miyiz? hayır.

hadi hep birllikte ne diyoruz? faq yu Mastor diyoruz evet.[/SIZE]

zamanında usb'den linux dağıtımını live olarak çalıştırıp tor browser indirerek giriyordum. bu kadar adı çıkmış, ne kadar iğrenç olabilir ki diye meraktan. bilen bilir linux dağıtımlarının kullanıcıları yönlendirdiği irc sunucuları olur, oralarda da #deepweb vs. tarzı ismini şimdi hatırlayamadığım kanallar olur. o kanallara girip topic atılan veya genelde paylaşılan linklere bakardım. o linkler patates çıkmazdı. yasadışı şeylerin satışı, pazarlanışı, milletin özel fotoğraflarının public edilmesi, iki tanesinin gösterilip full albüm için ödeme istenmesi falan, bunlar insanın tahammül sınırları içinde olan şeyler. fakat çocuklara dair paylaşılanlar hakikaten iğrençti. ne babalar, ne abiler. 7-8 yaşındaki erkek/kız çocuklarına yapılanlar. bok çukuruydu gerçekten. insan hayatını kıymetli bulurum fakat elime bir buton verip basarsan böyle binlercesi ölecek deseler saniye düşünmezdim. bir sürü hikaye yazılıyor buraya dair, benim gördüğüm en iğrenç şey çocuklarla ilgili olanlardı.

emeginiz için teşekkür ederim. Bilgi için ayriyetten teşekkür ederim gerçekten harika bir paylaşım olmuş.

Geri