Dedikoducunun ERKEK olani

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Erkek deigin agir olur edepli ,saygili olur. Kendini bilmeyen bsskasinin hayatini ozenip kndisinden olmayan seyleri dedikodu yaparak rahatlamaya ugrasan bir tiptir. Hic cekilmez ,civik olurlar . Mic mic sagda solda konuşup ara bozmak isterler.
Kisaca saygidan adamliktan nasibini almayan insandir:T:

Hemen uzaklasilmasi gereken erif tipi .p

asdgfjl

forumda yok sanki kzların Skype adreslerini alıp milleti birbirine düşüren :)))) vermeyinm siz de düşmeyein oyuna kız milleti beyinsiz olursa bağdata köprü yaparlar :))))

Bunlar öyle tiplerdir ki, dedikodulardan yakınıp dururlar hep.
Zaten kendileri yapıyordur dedikodu

Sırf bayanlara etiket gibi yapıştığı için böyle erkeklerde sırıtıyor bu durum. Aslında normal bir şey her insanoğlunun yapacağı. Mesela kendi arkadaşlıklarında, aile içinde dedikodu malzemesi olcak konu çok. Tabi bunu mahalle kadınları gibi yapmadıkları sürece olası bir durum.

Yüz tane kadın getir bir araya. Yine yaptıkları dedikodunun, bir erkeğin yaptığı dedikodu olamaz.

Kadın olanından farksızdır elbette.

Marifetmis gibi kasila kasila anlatirlar olani biteni. Aman aman diyim uzagimda kalsinlar.

Erkekler dedikodu yapamaz ya da erkekler dedidoku yapmamalı diye bir kural yok, adam olan zaten bilir haddini hududunu, ona göre hareket eder. Her erkekte adam sıfatını taşıyamadığına göre burda sorun hayatına giren kişileri doğru düzgün seçmemenizde.

Hadi canım! :T: Anlamadığım, hep aynı kişilerse madem, kime atıyorsunuz lan bu yalanları? Kime laf sokuyorsunuz? Yani pes!

Hem erkek hem kadin icin dozunda oldugu surece sorun yok bence.

Dedikodu candir ayol:hö:
Ajsgsfjsjdgs
;p

bir yoruma çok güldüm gidiyorum :D

hey yavrum hey diyoruz bunlara

Çok güzel dedikodu yaparım. herkesin hakkında konuşurum, sonra da tespit yaptım diyip sıyrılırım işin içinden.
siz de öyle yapın, daha masum

dedikodu ömrü uzatıyor diye haberler vardı bir ara ne oldu o iş

Bana kim ne diyerek gelirse gelsin anında yollarım.
Erkeğin olanıni hiç cekemem.
daha tehlikeli..

Geri