Dedikoducunun ERKEK olani

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Insan olan herkesin yapabileceği birsey.
bunu kadınlara bağdastirip etek gitsin, Ruj sürün gibi söylemleri kadınları assagiladiginin farkında olmayanların ıdrak etmesi zordur. Zira böyle beyinler yüzünden kadınlar 2. Sınıf insan muamelesi göruyor hala. Işın en trajik yani bu assagilamayi kadınların yapıyor olması.

Muhtemelen erkekler adet görmüş olsaydı bununla gurur duyacaklari biçimde anlatırlardi diyen Simone de beouvir geldi aklıma.

Tavsiye ederim. Biraz feminenlik birsey kaybettirmez kendi cinsini aşağılamaktan daha iyidir.

Bakınız: Erkekler kadınlardan daha dedikodu sever.

Kadının dedikodu yapanını bir nebze anlarım ama erkeğin dedikodu yapanını anlayamam.
Erkekte eğrelti duran bir durumdur.
Ve genelde eski sevgilinin arkasından yapılır.

Erkeğin bişeysi deriz biz ona.

Erkekler itiraf edin hanginiz yaptınız? nzhsbbs

Ee bi yerde doğru. :D Erkekler daha güzel yapar. :p

Kızların adı çıkmış ama erkekler uff hepsi cısss bu konuda :T:
edit: yani bi kısmı.

Milletçe seviyoruz dedikoduyu. Burda tü kaka demekle aklanmıyor kimsE

Ben bir tanesini tanıdım tövbe bismillah. Doğmamış bebekten tut ölmüş gitmişe kadar hepsinin dedikodusunu yapıyordu.
Yazışmaları bir koysam foruma abovvv olay olur .d .d

Kadınların dedikodu yaptığını tescillemiş olan konu..Ama nick verilse bu heyecan kursakta kalmaktan kurtulsa kim kimin dedikodusunu yapmış yine dedirtiyor..

-x kişisi(bayan) : a kişisi(bayan) ile Siz neden yapamadınız? Neden olmadı?
-y kişisi(erkek) : Bu, şu, o v.s. sebeplerle olmadı...
....
z kişisi(erkek) : Siz neden görüştünüz, ne konuştunuz y kişisi(erkek)yle?
x kişisi(bayan) : Ya valla arkadaşça görüştük. Zaten onun sevdiği v.s. var. Onun hakkında da böyle şöyle dedi!!!
....
z kişisi(erkek) : x kişisi(bayan) zaten böyle şöyle biri! Gidip 2 gün geçirmiş ( ne 2 günü lan?). y kişisi(erkek) de daha önce a kişisi(bayan) ile öyle böyle olmuş!
Bilinmeyen kişi(bayan erkek bilinmiyor, farketmez) : Vahhhh!!!! Öyle mi!
Diğer bilinmeyen(bayan erkek bilinmiyor, farketmez) : Hadi canım! İnanmam!!! Demek öyle! ( Hani inanmamıştın lan!)
......
Sonuç: a kişisi(bayan); 2 gün birlikte geçirmişsiniz ve işiniz gücünüz yok, benim dedikodumu yapmışsınız!
y kişisi(erkek): hönk :dusun:
.....
Sonuç2: Erkekler dedikodu kısmında bayanlarla asla boy ölçüşemez! Yine de yorarsak, her denilen dedikodu olmuş olur.

bkz; is partnerim Rogger Gromme. Agzinda bakla islanmadigi gibi naklen yayin yapiyor.

Bir dedikodu muhabbetidir aldı gidiyor bakalım sonu nereye varacak.Kadın ya da erkek kimseye yakışmıyor. Ve gerçekten bunu çok seven ve bana birileri hakkında dedikodu yapacak olan varsa lütfen gelmesin kimsenin kimle ne yaptığını gerçekten hiç merak etmiyorum :) Konuyu görmüşken yazayım diye geldim.Konu hakkında başka söyleyecek bişeyim yok.

Bazısı üstüne on koyuyor bir de, ölseler üzülmem xd

Genelde erkeğin yaptığı dedikodulara kulak asmam. Var öyleleri anlat anlat bitiremiyor klhfjdks

ortam kaşarıdır
ortama göre değişiklikler gösterir.

Geri