Beklemiyoruz senden o performansı zaten hadi git oyununu oyna bebekamın kjkjkj aklın burda kalmasın asayiş berkemal harbı yaren asayiş mi asaiş miydi bu ? KjkhkhSeni de anlamıyorum
Ok özle beni bb
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beklemiyoruz senden o performansı zaten hadi git oyununu oyna bebekamın kjkjkj aklın burda kalmasın asayiş berkemal harbı yaren asayiş mi asaiş miydi bu ? KjkhkhSeni de anlamıyorum
Ok özle beni bb
Google ı bunlar için kullanabilirsin bsjsjdjjd başkasının yazılarını copy paste yapmak yerine jzjxjxkxkxmkxkxBeklemiyoruz senden o performansı zaten hadi git oyununu oyna bebekamın kjkjkj aklın burda kalmasın asayiş berkemal harbı yaren asayiş mi asaiş miydi bu ? Kjkhkh
Ahagaga kuzu ben zaten alıntı yapmıştım ki neden bu kadar üzerinde durdun benim yazmam mümkün mü ahagsgaGoogle ı bunlar için kullanabilirsin bsjsjdjjd başkasının yazılarını copy paste yapmak yerine jzjxjxkxkxmkxkx
O kendini biliyor …. KjkjkjkbKime gönderme yapıldı acaba kdkdkdk
Bakalım kim üzerine alınacak kdkdkdAhagaga kuzu ben zaten alıntı yapmıştım ki neden bu kadar üzerinde durdun benim yazmam mümkün mü ahagsga
haa ben en azından arada bir yazıyorum fikirlerimi doğru yada yanlış zaten
Senden de görmek isteriz bu güne kadar bilimsel yada mantıklı bir şey yazdığına şahit olmadım mesela sen yaz biz feyz alalım ciciş kjkhkhk de git oyununa bak şimdi ahsgsfsfa
O kendini biliyor
Ahagaga kuzu ben zaten alıntı yapmıştım ki neden bu kadar üzerinde durdun benim yazmam mümkün mü ahagsga
haa ben en azından arada bir yazıyorum fikirlerimi doğru yada yanlış zaten
Senden de görmek isteriz bu güne kadar bilimsel yada mantıklı bir şey yazdığına şahit olmadım mesela sen yaz biz feyz alalım ciciş kjkhkhk de git oyununa bak şimdi ahsgsfsfa
O kendini biliyor …. Kjkjkjkb
Alınan almış ki perilerini üzerime salmış ahagafafaBakalım kim üzerine alınacak kdkdkd
Dedikodu herkes yapıyor, severim de açıkçası. Laf taşıma işini sevmem, yüzüne diyemeyeceğim şeyin de dedikodusunu yapmam, ama bu tür konuları forumda tartışmayı gereksiz buluyorum. Herkes birbirini tanıyor, hemen herkesin birbirinde sırları var.@Run ne düsünüyosun bu konuda
Bi tirstim;dDedikodu herkes yapıyor, severim de açıkçası. Laf taşıma işini sevmem, yüzüne diyemeyeceğim şeyin de dedikodusunu yapmam, ama bu tür konuları forumda tartışmayı gereksiz buluyorum. Herkes birbirini tanıyor, hemen herkesin birbirinde sırları var.
Dedikodu arkadaşlarımı selamlıyorum, hepinizi gözlerinizden öpüyorum.
Benimle dedikodu yapmanın keyfini, yapanlar bilir. Harika fikir alışverişi yaparım, öngörülerim iyidir.
Bir ara seninle de konuşmam gereken şeyler var, ulaş bana. Teşekkürler.
Yaşayarak tecrübe ediliyor bazı şeyler.Bi tirstim;d
Herkes birbirini tanıyor ve herkesin birbirinde sırrı var kismi benim icin gecerli degil neyse ki. Ve olmayacak da. Sirlarimi vermeyecek kadar akillandim. Cünkü onunla vuruyolar insanı iyi bilirim.