Dedikodu yapan erkek\\ başka bir deyimle kızlara laf taşıyan erko \\

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Beklemiyoruz senden o performansı zaten hadi git oyununu oyna bebekamın kjkjkj aklın burda kalmasın asayiş berkemal harbı yaren asayiş mi asaiş miydi bu ? Kjkhkh
Google ı bunlar için kullanabilirsin bsjsjdjjd başkasının yazılarını copy paste yapmak yerine jzjxjxkxkxmkxkx

Google ı bunlar için kullanabilirsin bsjsjdjjd başkasının yazılarını copy paste yapmak yerine jzjxjxkxkxmkxkx
Ahagaga kuzu ben zaten alıntı yapmıştım ki neden bu kadar üzerinde durdun benim yazmam mümkün mü ahagsga

haa ben en azından arada bir yazıyorum fikirlerimi doğru yada yanlış zaten
Senden de görmek isteriz bu güne kadar bilimsel yada mantıklı bir şey yazdığına şahit olmadım mesela sen yaz biz feyz alalım ciciş kjkhkhk de git oyununa bak şimdi ahsgsfsfa

Kime gönderme yapıldı acaba kdkdkdk
O kendini biliyor …. Kjkjkjkb

Ahagaga kuzu ben zaten alıntı yapmıştım ki neden bu kadar üzerinde durdun benim yazmam mümkün mü ahagsga

Senden de görmek isteriz bu güne kadar bilimsel yada mantıklı bir şey yazdığına şahit olmadım mesela sen yaz biz feyz alalım ciciş kjkhkhk de git oyununa bak şimdi ahsgsfsfa

O kendini biliyor
Bakalım kim üzerine alınacak kdkdkd

O kendini biliyor …. Kjkjkjkb

Ekli dosyalar

• IMG_2777.jpeg
    IMG_2777.jpeg
    24.6 KB · Görüntüleme: 3
İlk yorum çok iyiydi yaaa
Niye sildiniz khkjkhnvnv

Evet aynı hık demiş burnundan düşmüş kjkjkjkj

dedikodu yapmak ayrı, laf taşımak ayrı. dedikodu keyifli bir şey, yaparız, severiz ama laf taşıyacağından emin olduğun tiplerle yapmazsın bunu-gerçi herkes her şeyi yapar rezillik-. laf taşıyacağından emin olduğun erkeğe taşıdığında bir anlam ifade etmeyen ama çok bir şey ifade ediyor gibi hevesle bir şeyler anlatarak yallahyalabilirsiniz… dolansın dursun ortalıkta istavrit gibi. şükürler olsun kime ne diyeceğimizi öğreneli çok oldu. allah ağız tadıyla dedikoduyu nasip etsin herkese…

Game of Dedikodu 3. Sezon 1. Bolum yakinda Netflix’de…

Not: Espri amaci ile yazdim.Ben yokken forumda olanlar hakkin da bilgim,ilgim yok. : )

Ayy çok sıkıcısınız. Eskiden zevkli olurdu böyle şeyleri okumak, artık sarmıyor. Yaşlandım ayol.

Konuya dönelim; başkalarına laf taşıyacağı hissiyatını veren kişiyle zaten bir şey paylaşılmaz. Şimdi o erkoya (?! erko ne yaaaaa!!!) mı kızalım, kendi aptallığımıza mı?

@Run ne düsünüyosun bu konuda
Dedikodu herkes yapıyor, severim de açıkçası. Laf taşıma işini sevmem, yüzüne diyemeyeceğim şeyin de dedikodusunu yapmam, ama bu tür konuları forumda tartışmayı gereksiz buluyorum. Herkes birbirini tanıyor, hemen herkesin birbirinde sırları var.
Dedikodu arkadaşlarımı selamlıyorum, hepinizi gözlerinizden öpüyorum.
Benimle dedikodu yapmanın keyfini, yapanlar bilir. Harika fikir alışverişi yaparım, öngörülerim iyidir.
Bir ara seninle de konuşmam gereken şeyler var, ulaş bana. Teşekkürler.

Dedikodu herkes yapıyor, severim de açıkçası. Laf taşıma işini sevmem, yüzüne diyemeyeceğim şeyin de dedikodusunu yapmam, ama bu tür konuları forumda tartışmayı gereksiz buluyorum. Herkes birbirini tanıyor, hemen herkesin birbirinde sırları var.
Dedikodu arkadaşlarımı selamlıyorum, hepinizi gözlerinizden öpüyorum.
Benimle dedikodu yapmanın keyfini, yapanlar bilir. Harika fikir alışverişi yaparım, öngörülerim iyidir.
Bir ara seninle de konuşmam gereken şeyler var, ulaş bana. Teşekkürler.
Bi tirstim;d
Herkes birbirini tanıyor ve herkesin birbirinde sırrı var kismi benim icin gecerli degil neyse ki. Ve olmayacak da. Sirlarimi vermeyecek kadar akillandim. Cünkü onunla vuruyolar insanı iyi bilirim.

Bi tirstim;d
Herkes birbirini tanıyor ve herkesin birbirinde sırrı var kismi benim icin gecerli degil neyse ki. Ve olmayacak da. Sirlarimi vermeyecek kadar akillandim. Cünkü onunla vuruyolar insanı iyi bilirim.
Yaşayarak tecrübe ediliyor bazı şeyler.

Yaa bu konu çok güldürdü beni inşallah sonrasında ağlamam ahahaha
var ya öyle bir hurafe kjkjkkkjkb

• Hehe
Tepkiler: ne
Geri