Dans edebilen erkek/kadın

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
kadının doğal halini
özgür halini severim
neden sevmeyeyim

içmeden oynayamayanlardanım.

O kadar lümpensiniz ki dans diyince aklınıza halay horon roman dansı geliyor. Ay bugün çok kuruldum size. Valla bak. AyrılMAAAAdık seninleeee.. iyk.

Son düzenleme:
Okulda zeybek dersi zorunluydu sırf boş kalmayalım diye bir taraflarından uydurmuşlardı, sonra birbirimizin düğünlerinde zeybek oynadık hep.

Adam ankaralı, düğün ankarada ama 50 kişi zeybek oynuyoruz afagsghs onun dışında bir de 21-22 yaşlarında bir kaç ay funka gitmiştim, ne biliyorsun dersen ortaokulda gördüğüm almanca dersimden aklımda kalanlar kadar xd

Ortamlarda 3 kişi sürükleyerek dansa kaldırdığınız ve zoraki el şaklatan, parmak şıklatan adam var ya, o işte benim.

Abimin ya da arkadaşlarımın düğününde bile kalkıp oynamadım ve hiç sevmem ancak iyi dans edenleri de takdir ederim. Nike Freestyle dansçılarını çok beğeniyorum ancak onun dışında dansa hiç ilgim yok.

En güzel tutkulardandir dans.
Yani kimi birlikte spor yapar,kimi örgü,kimi birlikte yemek yemeye bayilir..zevk meselesi.
Dans baska bi seydir ya.
Senkron gibi simbiyoz gibi.
Bak ne diyo,I'm not the masters of my senses,so i can't be guilty..ddd

Güzel bi sey.Bol bol dans edin.

Bizim hoca bir elini yumruk yapip beline koydu diger bacagini deli gibi çat çat çat yere vurdu onda oyle estetik durdu ki ben kocasi baska kariya kacmis kadinlar gibi dövünüyor gibiydim uzaktan bakinca :D

Bachata çaça salsa yapalım mı Füreyya? Sonunu bir yöreye bağlarız zeybek vs.dd

Geri