Dans edebilen erkek/kadın

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çok severim oyun havası horon hariç hepsine varım.

Oooo benden çok güzel halay başı olur (sonuçta o da dans)
Halayın ucuna da Larieni atacağız

Hiç beceremiyorum maalesef, bir ara eski manitom salsa kursuna götürdü ama kaçtım :(

• Üzgün
Tepkiler: ne
Gizli çerkez dansi hayraniyim
Zumbaya gidip arkada etrafimi izliyorum

burda herkes dans uzmanı olmasi lazimdi hayret kimse yazmamis daha xd

Naptılar git mi dediler attılar derken

10-15 yaslarimda streetdance kursuna gidiyodum. o zamanlar baya iyidim ama suan ayni hareketleri ve danslari yapmaya kalksam ayni boyleyim:
nerdy nicky stylos

horonu severim ama. kemence calinmayan dugunlerde veya eglencelerde okadar darlaniyorumki. birde kafkas halk oyunlarina buyuk bir ilgim var.

neblim serçe hanım.
şöyle cereyan etti olay anlatıyorum hemen... bu forumdaki herkes biliyor bu hikayeyi dkdjd
şimdi halaydayız, ben ritmi tutturamadım galiba emin değilim, yanımdaki cemile abla bildiğin profesyonel halaycı... yani halaycı olarak doğmuş... mendille doğmuş... sonra benim halayımı beğenmedi herhalde, ben şuraya geçeyim diyerek başka yere geçti, sonra yanımdakiler sıra sıra bunu yaptı, bi baktım halayın sonundayım @Ss hanım...

• Üzgün
Tepkiler: ne
neblim serçe hanım.
şöyle cereyan etti olay anlatıyorum hemen... bu forumdaki herkes biliyor bu hikayeyi dkdjd
şimdi halaydayız, ben ritmi tutturamadım galiba emin değilim, yanımdaki cemile abla bildiğin profesyonel halaycı... yani halaycı olarak doğmuş... mendille doğmuş... sonra benim halayımı beğenmedi herhalde, ben şuraya geçeyim diyerek başka yere geçti, sonra yanımdakiler sıra sıra bunu yaptı, bi baktım halayın sonundayım @Ss hanım...
Senin gibi ince narin Bi hatuna yapılır mı bu Larien hanım..
Yapılır Sjsjs çünkü halay çekmek bir sanattır sen onlar sanatını icra ederken hangi akla hizmet bilmediğin bir oyuna girersin : D
Şaka şaka tabiki hoş olmamış.

Benimde şöyle bir anım var.
Güzel bir mekanda kız kınası kutluyoruz herkes kendini en iyi zannediyor :d
Halay yok pop şarkılar falan filan. İşte oynuyorlar mutlular. Sonra ordan Bi arkadaşım hadi dedi bana, ben de klişe bir cevapla hayır dedim tabi. Hadi dedi hadi hadi hadi hadi susmuyordu.

Sonra ne mi oldu.?.
Evet o filmlerde dizilerde izlediğimiz sahne ortaya çıktı ben yabancı bir müzikte dans ederken herkes çekildi ve beni izledi artık ünlü olmuştum 30 dakikalığna :d
Alkış kıyamet neyse dans bitti kimse yüzüme bakmadı hayat işte (:

Geri