Dairelerinin Kapısına “Dikkat Siyanür Var” Notu Bırakıp İntihar Eden 4 Kardeş

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bzXbLbBOjOA

Bu olay beni de çok etkiledi gerçekten, çözümlemesini yapmak lazım uzun uzadıya.
Mehmet Pişkin'den sonra en çok etkilendiğim ikinci intihar vakası oldu, izi silinmeyecek.

Bu olay beni de çok etkiledi gerçekten, çözümlemesini yapmak lazım uzun uzadıya.
Mehmet Pişkin'den sonra en çok etkilendiğim ikinci intihar vakası oldu, izi silinmeyecek.

Yukarı bir video bıraktım, sayın Cumhurbaşkanı çözümleme yapmış yıllar önce, izlemeni tavsiye ederim.

İzleyip hassas sinirlerime zarar vermek istemiyorum. Run :)

İntihar ederken bile geride kalanlara not bırakmışlar içeri girdiklerinde dikkat etmeleri için. Peki ama aynı evde birlikte büyüdüğün kardeşinle ölmeye karar verebilmek nasıl bir akli meleke bozukluğudur.

İzleyip hassas sinirlerime zarar vermek istemiyorum. Run :)

Şuan varya bu durum yüzünden ülkede yer yerinden oynaması gerekirdi, her şey ne kadar olağan değil mi? Sadece üzülmek geliyor elimizden, herkes öyle sinmiş, öyle korkuyor ki.. bu ayıp herkesin inan hepimizin.
Geçen bir konuda yazmıştım anarşizm gerek diye, a partisi gidip b partisi gelince de her şey çok güzel olmayacak. Bir şeyleri yıkıp, yeniden yapınca olur ancak. Sistem aynı kalır, kişiler değişirse olacak şeyler birbirine yakın maalesef.

Ne var? Söyle. Mantığına oturmayan şeyleri söyle biz de bilelim.
Halkı galeyana getirmek için, ülke ekonomisinin kötü olduğunu göstermek için dış mihraklar mı çıkarıyor bu haberi?
Mesela son habere göre bu 4 kişiden biri daha sonra ölmüş.. Olay 4 kişinin intiharı mı yoksa hikayede sadece tek intihar mı var? Başından beri aklımda bu olasılık var..

Gelir dağılımı ya da kapitalizm mi gerçekten sorun?
4 yetişkine, iki yetişkinin kazandığı paranın yetemeyeceği maalesef fazla aşikar bir gerçek.
Kapitalizm’e, gelir dağılımındaki dengesizliğe isyan ederek bir sonuca varamayacağımız o kadar belli ki. İdeal bir dünya ve sistem dilemek yerine, elimizdeki gerçeği çözmeye çalışsak, çok daha fazla hayat kurtulur.

Ben de obeziteyle savaşıyorum mesela... Evden hiç çıkmadan, kardeşimin ya da ebeveynlerimin bana bakmasını mı bekleyim? Elimin altında hiçbir şey yoksa, internet gibi bir nimet var. Bir çoğunuzun artık bildiği gibi, yatağa bağlı kaldığım upuzun bir dönemden de geçtim. O zamanlar bile evden ne iş yapar da para kazanırım diye düşünüyor, başvuru yapabileceğim işlerin listesini çıkarıyordum.
Çaresiz zamanlar, sıra dışı çözümler üretmeyi gerektirir arkadaşlar.

Bir noktada, kurban psikolojisinden çıkıp, başkalarının ya da sistemin çözüm üretmesini beklemekten vazgeçip sorumluluğu bizim almamız gerekiyor.

Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.

Antalya'da ikisi çocuk dört kişi olan bir aile daha,yoksuluk nedeniyle ve İki çocuğuyla beraber ele ele tutuşmuş şekilde intihar ederek hayatlarına son vermesi çok acı çok..
Baba Selim Şimşek'in geriye bıraktığı mektubunda maddi zorluk çektiklerini ifade ederek, "Herkesten özür diliyorum ama artık yapacak bir şeyim yok" yazdığı not..

:(

Geri