Daha önce hiç, torpil-rüşvet-araya adam sokma gibi işlerin içinde bulundunuz mu?

Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Daha önce hiç, torpil-rüşvet-araya adam sokma gibi işlerin içinde bulundunuz mu?

@YiLDiZ forumun serçeden sonraki en sosyal üyesi olma yolunda hızla ilerliyorsun.
Diğer soruna gelirsek; böyle bir şeyi bu ülke sınırları içinde yapmamış olan var mıdır? Bizim gibi ülkelerde torpil, adam kayırmaca olmadan bir işini halledebilme şansın var mı?

Küçükken bayramlarda torpil patlatıyorduk, sayılır mı?

@YiLDiZ forumun serçeden sonraki en sosyal üyesi olma yolunda hızla ilerliyorsun.
Diğer soruna gelirsek; böyle bir şeyi bu ülke sınırları içinde yapmamış olan var mıdır? Bizim gibi ülkelerde torpil, adam kayırmaca olmadan bir işini halledebilme şansın var mı?
Bir serçe gider bir serçe gelir:D
Hayat böle devam eder.D
Yok tabi Haklisiniz;d

Memedalibeyyyy, bi' yardımcı olsanııııız. İki çocuğum var okuyorlar, eşim hastaaaa, çalışamıyooorr, çocuklarım üniversitedeeee, Memedaliiibeyyy.

Şş, yahu al şunu, çayın yanında yersin.

Gemini_Generated_Image_jcelukjcelukjcel.png

Mesela bana rüşpet olarak çitos verirseniz, her türlü yolsuzluğu yaparım. Çünkü çitos yoldan çıkarıcı bir şeydir.

Olaya bak buna benzer bir olay az önce yaşadım daha. Bu hafta sadece pcden çalışıyorum ben ama bazı tanıdıklar var yolda kalınca beni arıyorlar veya onların tanıdıkları yolda kalınca yine beni arıyorlar. Muhtemelen araç içi ışıklarını mı açık bırakmış bilmiyorum ama anlattığı kadarıyla aracın aküsü zayıflamış. Gitsem 2 saat için 4-5 bin tl kazanabilirim ama gitmedim. Bir tamirciyi aradım gönderdim oturduğum yerden 2000 tl hesabıma gelecek birazdan. Rüşvet gibisi var mı? Merhamet sadece hayvanlara, insan evladına yaramıyor bunu yıllar önce anladım. Acımıyorum insan evladına.

ahahah illegal şeyleri öğrenmek için tuzak sorular sjsjs

Bir gün Karmanın mesajını beğeneceğim hiç aklıma gelmezdi. : ))

Hastane işlerinde yaptım..
Arkadaşım olduğu için mr röntgen gibi şeylerde biraz torpil yapıp erken tarih aldık..

Geri