Daha önce hiç, torpil-rüşvet-araya adam sokma gibi işlerin içinde bulundunuz mu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben bir torpil değil birden fazla torpili uç uca bağlar patlatırdım. Az da sopayla peşimden koşturtmazdım veletken. Bu kesin sayılabilir bence.Küçükken bayramlarda torpil patlatıyorduk, sayılır mı?
Bir serçe gider bir serçe gelir@YiLDiZ forumun serçeden sonraki en sosyal üyesi olma yolunda hızla ilerliyorsun.
Diğer soruna gelirsek; böyle bir şeyi bu ülke sınırları içinde yapmamış olan var mıdır? Bizim gibi ülkelerde torpil, adam kayırmaca olmadan bir işini halledebilme şansın var mı?
Sende haklısın. Cik cik kuşlar hiç bitmez zaten. Bende yırtıcı olsun, uysal olsun kuş cinsini severim. Ama kedileri daha da bir severim.Bir serçe gider bir serçe gelir
Hayat böle devam eder.D
Yok tabi Haklisiniz;d
Saçmalama bizim işimiz buDaha önce hiç, torpil-rüşvet-araya adam sokma gibi işlerin içinde bulundunuz mu?