Cumhurbaşkanı adayı kim olmalıdır?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Tek derdi Kılıçdaroğlu olduğu için Kılıçdaroğlu olmasın da kim olursa olsun derdinde tabii...

Sandığa gerek yok çünkü ellerinde farklı istatistikler var ve bu doğrultuda en doğru aday seçilecektir. Kılıçdaroğlu mu olur başkası mı bilemem. Altan Tan bile o gün konuşma yaptı ve Kılıçdaroğlu'nu halkın gözünde küçültme çabalarını görüyoruz ve özellikle Yavaş öne sürülüp Kılıçdaroğlu yıpratılmak isteniyor dedi yani tecrübeli siyasetçiler yaratılmaya çalışılan algının farkında ancak çoğu insan ne yazık ki bu gerçeği göremiyor.
Ya bak ciddi yazıyorum, harbi bu düşüncenizin akplilerden farkı yok.

Matematik’te mi bilmiyorsunuz anlamıyorum.

Evet tek derdi Kılıçtaroğlu ve erdoğan.

Çünkü biri sürekli kaybediyor, diğeri sürekli iktidarda ama ülkeyi berbat hale getirmiş.

Yahu Kılıçtaroğlu’nun başarısı ne söyle?
Bende tamam ya adamı yıpratıyorlar diyim.

Siz aynı bi adam peşinden koşup ülkeyi uçurumdan aşağıya atmak derdine düşmüşsünüz.

Bundan kurtulmamızı sağlayacak insanlara kin nefret kusuyorsunuz.

Cidden daha cevap verme gereği bile duymuyorum, gözünüz öyle bi kör olmuş ki kim başarılı kim başarısız görmez hale gelmişsiniz.

Siz KK fanatikliği üzerinden kazanacak fantezisi yapıyorsunuz biz diyoruz ki bu adam 20 seçim kaybetti neyi başaracak?

Neyse siz kendinizi KK kazanacak diye avutmaya masal dünyasında yaşamaya devam edin. Biz gerçek gündemi konuşmaktan ülke nasıl iyi hale gelir onları konuşalım.

Daha da 1 kelime yazmam size…

@Thor akp gençlik kollarından daha iyi çalışıyor onun sayesinde reis seçimleri ilk turda rahat kazanır

@Thor akp gençlik kollarından daha iyi çalışıyor onun sayesinde reis seçimleri ilk turda rahat kazanır
Ben ülkem için ülkenin geleceği için çalışıyorum.
Kim yanlış yapıyorsa yanlış yapıyor derim.

Artık Erdoğan’dan da Kılıçtaroğlundan da gına geldi. Gitsinler emekli olsun olmadı huzur evine yerleşsinler artık :D

Ben ülkem için ülkenin geleceği için çalışıyorum.
Kim yanlış yapıyorsa yanlış yapıyor derim.

Artık Erdoğan’dan da Kılıçtaroğlundan da gına geldi. Gitsinler emekli olsun olmadı huzur evine yerleşsinler artık :D
Sorun liderler de değil siyasi parti yasasında. Fark etmiyor yarın bir genci getir sonunda o da aynen diğerleri gibi oluyor. Toplum olarak siyaset alanında da çok gerilerdeyiz. Vatandaş temiz, çalışkan, dürüst,..... bir lider değil asarım, keserim, hep bana hep bana,..... diyen lidere prim veriyor. Bak mesela İnce Tayyibi taklit ediyor.
Neyse, umarım seçmenler biraz olsun kendilerini sorgularlar.
Bakın mesela kredi kartı borcu affı, vergi affı, yabancı ülkelerin bankalarına yatırılan paralara verilen af, inşaat ruhsatı affı,...... gibi benzer çok saçma bulduğum aflar Türkiye dışında çoğu ülkelerde bulamazsın. Avrupa'da hiç bulamazsın anında keser cezayı.
Toplum bunları istiyor ve siyasetciler de oy için onlara kulak veriyor. Toplum önce aynaya bakmalı. Siyasetciler toplumun aynasıdır.

@kLara bir adayın var mı yoksa masayı mi bekliyorsun
Tabiiki var biraz sabret zamanı gelince öğrenirsin. O kadar çok merak etme. Biliyorsun bir deyim var, başına ne gelirse çok meraktan gelir. Sen biraz senin eski botokslu reisinin videolarına bak çok meraklıysan.

Geri