Ya bak ciddi yazıyorum, harbi bu düşüncenizin akplilerden farkı yok.Tek derdi Kılıçdaroğlu olduğu için Kılıçdaroğlu olmasın da kim olursa olsun derdinde tabii...
Sandığa gerek yok çünkü ellerinde farklı istatistikler var ve bu doğrultuda en doğru aday seçilecektir. Kılıçdaroğlu mu olur başkası mı bilemem. Altan Tan bile o gün konuşma yaptı ve Kılıçdaroğlu'nu halkın gözünde küçültme çabalarını görüyoruz ve özellikle Yavaş öne sürülüp Kılıçdaroğlu yıpratılmak isteniyor dedi yani tecrübeli siyasetçiler yaratılmaya çalışılan algının farkında ancak çoğu insan ne yazık ki bu gerçeği göremiyor.
Matematik’te mi bilmiyorsunuz anlamıyorum.
Evet tek derdi Kılıçtaroğlu ve erdoğan.
Çünkü biri sürekli kaybediyor, diğeri sürekli iktidarda ama ülkeyi berbat hale getirmiş.
Yahu Kılıçtaroğlu’nun başarısı ne söyle?
Bende tamam ya adamı yıpratıyorlar diyim.
Siz aynı bi adam peşinden koşup ülkeyi uçurumdan aşağıya atmak derdine düşmüşsünüz.
Bundan kurtulmamızı sağlayacak insanlara kin nefret kusuyorsunuz.
Cidden daha cevap verme gereği bile duymuyorum, gözünüz öyle bi kör olmuş ki kim başarılı kim başarısız görmez hale gelmişsiniz.
Siz KK fanatikliği üzerinden kazanacak fantezisi yapıyorsunuz biz diyoruz ki bu adam 20 seçim kaybetti neyi başaracak?
Neyse siz kendinizi KK kazanacak diye avutmaya masal dünyasında yaşamaya devam edin. Biz gerçek gündemi konuşmaktan ülke nasıl iyi hale gelir onları konuşalım.
Daha da 1 kelime yazmam size…