Cumhurbaşkanı adayı kim olmalıdır?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
şu tuvalet terliğine bile oy basarim diyenlerin, yirmi yıldır gram aklillanmadiklari çok belli oluyor.
basimizdwkinden kurtulup başka bir musibete tutulacagiz gibime geliyor

"Fatih Mehmet Maçoğlu"

bıkmadınız sizleri kötü yöneten enerji emici insanlardan
anlamadınız gücünüzden
sizler sizi yönetecek elaman arıyorsunuz adına c.b demişsiniz, padişah demişsiniz
millet vekili de bakanda c.b de
sizlerin işçiniz
hakkını vermiyor mu sittir edin gitsinler neyin peşindesiniz

Yahu ülkede 1 kişi bile tanımıyordu adamı

Yeni kurulan "Emek ve Özgürlük İttifakı" 6'lı Masa ile görüşecekmiş ve aday konusunda uzlaşma sağlanırsa yeni aday çıkartmayacaklarmış. İnce ise hem kazanamayacağını biliyor hem de her gün muhalefete saldırıyor.

Beni seçmeyin. Seçerseniz tüm Bjk ve Gslileri darağacında sallandırır;
“Efendiler, yarın REPUBLİC OF FENERBAHÇE’yi kuruyoruz derim.

İnce'nin o kadar lafından sonra Altı Masa'dan aday olmak istemesi şaşırtmıyor da bu durum mu şaşırtıyor?

Hatasını anlamış ve yanlışından dönmüş fakat bu ülkede yapılan çoğu siyasi manevra kimse tarafından görülmez ancak konu CHP olunca herkes eleştirir.

Yeni kurulan "Emek ve Özgürlük İttifakı" 6'lı Masa ile görüşecekmiş ve aday konusunda uzlaşma sağlanırsa yeni aday çıkartmayacaklarmış. İnce ise hem kazanamayacağını biliyor hem de her gün muhalefete saldırıyor.
Hala muhalefete saldırıyor diyorsun.

Muhalefet 20 yıldır muhalefetlik yapamadığı için, aynı iktidarda olan koltuk sevdası muhalefette de olduğu için, akp iktidarda kalmak chp ise muhalefette kalmak istediği için karşı çıkıyor bunun için suçlu olup saldırdı mı oluyor?

Desteklediğin KK’nun kazandığı bi seçim söyler misin bana!!!
Kılıçtaroğlunun aday olup kazandığı 1 seçim söyle bana var mı?

Buna itiraz etmek, buna karşı çıkmak neden saldırmak oluyor?

O zaman chp’nin akp’den farkı nerede?
Hani demokrasi vs vardı?

rte’ye tek adam rejimi diyorsunuz, diktatör diyorsunuz, o partiden ayrılan Davutoğlu Babacan parti kurup akp’ye muhalif olunca senin tabirinle saldırınca Demokrasi oluyor.

Aynısı chp’de olun tü kaka oluyor :D

İnce'nin o kadar lafından sonra Altı Masa'dan aday olmak istemesi şaşırtmıyor da bu durum mu şaşırtıyor?

Hatasını anlamış ve yanlışından dönmüş fakat bu ülkede yapılan çoğu siyasi manevra kimse tarafından görülmez ancak konu CHP olunca herkes eleştirir.

Geçen tartışma programında konuşuluyordu 6’lı masanın son toplantısında İLKELERDE HENÜZ ANLAŞAMADIK denmiş!

Yani 6 benzemez partinin 6 aydır daha bi sonuca varamaması sorun değil, İnce’nin çıkıp ben sizi kurtarırım demesi mi sorun?

Önce dedinin cumhura çalışacak oyları bölecek
Sonra dediniz ikinci turda millet ittifakını desteklemicek
Sonra vay 6’lı masaya yaranmaya çalışıyor :D

Adamın derdi akp’den kurtulmak bunu yaparkende İLKELİ, Onurlu, OMURGALI siyaset yaparak gerçekleştirmek istiyor.

6’lı masadan ortak aday olursa eğer şartları var bunu da söyledi kendisi.

Yani bazıları gibi gün ne gerektiriyorsa ona göre şekil alan dönek biri değil.

Ama seni, 20 seçim kaybetmiş biri varken 1 seçime girip en fazla oy alıp tekrar kazanmak için yarışa girmesi şaşırtıyor :D

Geçen tartışma programında konuşuluyordu 6’lı masanın son toplantısında İLKELERDE HENÜZ ANLAŞAMADIK denmiş!

Yani 6 benzemez partinin 6 aydır daha bi sonuca varamaması sorun değil, İnce’nin çıkıp ben sizi kurtarırım demesi mi sorun?

Önce dedinin cumhura çalışacak oyları bölecek
Sonra dediniz ikinci turda millet ittifakını desteklemicek
Sonra vay 6’lı masaya yaranmaya çalışıyor :D

Adamın derdi akp’den kurtulmak bunu yaparkende İLKELİ, Onurlu, OMURGALI siyaset yaparak gerçekleştirmek istiyor.

6’lı masadan ortak aday olursa eğer şartları var bunu da söyledi kendisi.

Yani bazıları gibi gün ne gerektiriyorsa ona göre şekil alan dönek biri değil.

Ama seni, 20 seçim kaybetmiş biri varken 1 seçime girip en fazla oy alıp tekrar kazanmak için yarışa girmesi şaşırtıyor :D
İlkeli siyasetçi mi? Yahu çıkıp ağlamadığı kanal kalmadı ve her gün Altılı Masa ile uğraşıp sonra da beni aday gösterin diyor.:)

Aday açıklansın ve sen o zaman İnce'nin neler yapağını göreceksin. En uygun adaya bile kusur bulacaktır. Yeni ittifak masası ise hiç değilse aday konusunda görüşelim ve ona göre karar verelim diyor yani İnce gibi dayatma siyaseti yapmıyor.

@Lefty gerçekleri söyleyince doğruları söyleyince neden beğenmedim diye tepki veriyorsun.

akplilerden farkın kalmıyor.

daha önce akplilere doğruları anlatmaya çalıştık şimdi chplilere anlatmaya çalışıyoruz :D

Böyle devam edin kendi kendinize mutlu olun avutun kendinizi.

Bak İnce kendisine sorulan İMAMOĞLU ve YAVAŞ adaylığı hakkında ki soruya, ben chp başkanı olsam parti içinde sandık koyarım kim kazanırsa o aday olur diyor.

Al sana DEMOKRASİ…

İlkeli siyasetçi mi? Yahu çıkıp ağlamadığı kanal kalmadı ve her gün Altılı Masa ile uğraşıp sonra da beni aday gösterin diyor.:)

Aday açıklansın ve sen o zaman İnce'nin neler yapağını göreceksin. En uygun adaya bile kusur bulacaktır. Yeni ittifak masası ise hiç değilse aday konusunda görüşelim ve ona göre karar verelim diyor yani İnce gibi dayatma siyaseti yapmıyor.
Tabi tabi öyledir.

Yavaş ismi her yerde konuşulurken hdp istemiyor diye adaylığı gündeme getirilmiyor.

İnce’nin demokrasiden yana söylemleri, sandığa sahip çıkılması gerektiği, her gittiği yerde farklı değil aynı şeyler söylenmeli demesinin nesi dayatma oluyor.

Asıl dayatma parti başında 14 seneden fazladır oturup 20 seçim kaybedip koltuğu bırakmamasıdır.
Bu kadar seçim kaybedip, bi kere seçime girip daha fazla oy alan adamı kenara atmak asıl sorun.

Asıl sorun chp’nin akp gibi olmasıdır.

@Lefty gerçekleri söyleyince doğruları söyleyince neden beğenmedim diye tepki veriyorsun.

akplilerden farkın kalmıyor.

daha önce akplilere doğruları anlatmaya çalıştık şimdi chplilere anlatmaya çalışıyoruz :D

Böyle devam edin kendi kendinize mutlu olun avutun kendinizi.

Bak İnce kendisine sorulan İMAMOĞLU ve YAVAŞ adaylığı hakkında ki soruya, ben chp başkanı olsam parti içinde sandık koyarım kim kazanırsa o aday olur diyor.

Al sana DEMOKRASİ…
Tek derdi Kılıçdaroğlu olduğu için Kılıçdaroğlu olmasın da kim olursa olsun tavrında tabii...

Sandığa gerek yok çünkü ellerinde farklı istatistikler var ve bu doğrultuda en doğru aday seçilecektir. Kılıçdaroğlu mu olur başkası mı bilemem.
Altan Tan bile o gün konuşma yaptı ve "Kılıçdaroğlu'nu halkın gözünde küçültme çabalarını görüyoruz ve özellikle Yavaş öne sürülüp Kılıçdaroğlu yıpratılmak isteniyor" dedi yani tecrübeli siyasetçiler yaratılmaya çalışılan algının farkında ancak çoğu insan ne yazık ki bu gerçeği göremiyor.

Geri