Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bunlarin secmen gozunde hepsi bahanedir hocam ortada bir basarisizlik var. Bugunlere gelinene kadar ana muhalefetin basinda ki adam kimse ben hesabin bir kisminida ona keserim. Birgunde gelmedi ulkeye bu ucube sistem.
Hala muhalefete saldırıyor diyorsun.Yeni kurulan "Emek ve Özgürlük İttifakı" 6'lı Masa ile görüşecekmiş ve aday konusunda uzlaşma sağlanırsa yeni aday çıkartmayacaklarmış. İnce ise hem kazanamayacağını biliyor hem de her gün muhalefete saldırıyor.
İnce'nin o kadar lafından sonra Altı Masa'dan aday olmak istemesi şaşırtmıyor da bu durum mu şaşırtıyor?
Hatasını anlamış ve yanlışından dönmüş fakat bu ülkede yapılan çoğu siyasi manevra kimse tarafından görülmez ancak konu CHP olunca herkes eleştirir.
İlkeli siyasetçi mi? Yahu çıkıp ağlamadığı kanal kalmadı ve her gün Altılı Masa ile uğraşıp sonra da beni aday gösterin diyor.Geçen tartışma programında konuşuluyordu 6’lı masanın son toplantısında İLKELERDE HENÜZ ANLAŞAMADIK denmiş!
Yani 6 benzemez partinin 6 aydır daha bi sonuca varamaması sorun değil, İnce’nin çıkıp ben sizi kurtarırım demesi mi sorun?
Önce dedinin cumhura çalışacak oyları bölecek
Sonra dediniz ikinci turda millet ittifakını desteklemicek
Sonra vay 6’lı masaya yaranmaya çalışıyor
Adamın derdi akp’den kurtulmak bunu yaparkende İLKELİ, Onurlu, OMURGALI siyaset yaparak gerçekleştirmek istiyor.
6’lı masadan ortak aday olursa eğer şartları var bunu da söyledi kendisi.
Yani bazıları gibi gün ne gerektiriyorsa ona göre şekil alan dönek biri değil.
Ama seni, 20 seçim kaybetmiş biri varken 1 seçime girip en fazla oy alıp tekrar kazanmak için yarışa girmesi şaşırtıyor![]()
Tabi tabi öyledir.İlkeli siyasetçi mi? Yahu çıkıp ağlamadığı kanal kalmadı ve her gün Altılı Masa ile uğraşıp sonra da beni aday gösterin diyor.
Aday açıklansın ve sen o zaman İnce'nin neler yapağını göreceksin. En uygun adaya bile kusur bulacaktır. Yeni ittifak masası ise hiç değilse aday konusunda görüşelim ve ona göre karar verelim diyor yani İnce gibi dayatma siyaseti yapmıyor.
Tek derdi Kılıçdaroğlu olduğu için Kılıçdaroğlu olmasın da kim olursa olsun tavrında tabii...@Lefty gerçekleri söyleyince doğruları söyleyince neden beğenmedim diye tepki veriyorsun.
akplilerden farkın kalmıyor.
daha önce akplilere doğruları anlatmaya çalıştık şimdi chplilere anlatmaya çalışıyoruz
Böyle devam edin kendi kendinize mutlu olun avutun kendinizi.
Bak İnce kendisine sorulan İMAMOĞLU ve YAVAŞ adaylığı hakkında ki soruya, ben chp başkanı olsam parti içinde sandık koyarım kim kazanırsa o aday olur diyor.
Al sana DEMOKRASİ…