Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
altı günün sultanı cumartesi hazretlerine kavuştuk sonunda. erzurum'dayım yine iç oğlanı'sız kahvemi içiyorum. kendisi hep filtre içerdi ben de filtre söyledim. canımın içi seni çok özledim. sömestrı bekliyorum ama işalla o zamana kadar hasretinden ölmem allah çok acilen kavuştursun bizi.
Ne kadar "vintage" bir ortam orasi, ozellikle yer karolarini cok begendim, sonra koltuklar
Ben cok sevdim, fincandaki biyik ayrintisida cabasi
Dergideki trendler basligi ve ortam, benim fotografi bu kadar incelemem kadar ironik
Allah kavustursun malumatfurus
lilith hanim kafenin gorunmeyen kismi daha tatlisko, burada vakit gecirmeyi baya seviyorum. haftaya sizin icin diger kisimlarini da cekeyim. belki bir selfie de gonderirim. :pppp
Yapar misiniz bana oyle bir kiyak! ah keske
Cekerseniz cok sevinirim hatta sadece bu cafe degil
bize sizin gozunuzle bir Erzurum'u gezdirseniz hic fena olmaz
Herkes baska turlu yasar bi kenti, bakalim siz nasil yasiyorsunuz