Cumartesiniz mübarek olsun

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
6b1c75c6c91beb75b9123d63d42a3c8e.jpg

Cumartesiniz mübarek olsun.

Bu gece içmeyen bizden değildir..

Hayırlı Cumartesiler..

Mekanlarda buluşulup şişelerin açıldığı gönülden gamın kederin uzak olduğu dostlarınızla sarhoş olup ülkeyi kurtarmaya yönelik sohbetlerin pilav yok bu o değildi rakı masasında kadeh tokuşturduğunuz fasıl tadında bir cumartesi dilerim.

"Kimi gunler sarsak sutcu beygirleri misali duz ovada salinirlar" ama cumartesi geceleri oyle degildir.
Savastan bahsetmek istemeden siperdeki dunyadan habersiz yaylim atesini beklersiniz.
Boyali kuslar huzunlu siginaklarina cekilip gazi kacmadan sarisin kopuklulerini icmek icin can atarlar.
Cumartesi yalnizlari, cumartesi romantikleri, kaybedenler, isi olmayanlar, cok mesgul olanlar, ucanlar,
kacamayanlar hepsi buradadir.
Ama Beckett'in dedigi gibi "gidelim mi? gidelim... kipirdamazlar."
Hayirli Cumartesiler.

Bu konuya yazmak için giriyorum foruma..

Hayırlı Cumartesiler..

6 günün sultanı mübarek cumartesiniz hayırlara vesile olsun.

En kutsal gün olan Cumartesiniz mübarek olsun.

Ata sporum olan ayakları yukarıya dikip, başımı aşağı sarkıtıp kulakligimi takip muziklerimi dinlicem.
Bu da benim cumartesi eglencem.

Orphee filmiydi degil mi? evet o Jean Cocteau. Ne diyordu orada "su an dunyada olsaydim,
sadece sunu soylerdim. Hadi sarhos olalim"

Sebt gununde yolda olanlar, birayi bardaga koymaktan hazzetmeyenler,
Soyleyecek cok seyi olupta bosver sonra soylerim diyenler,
sabahlari bile pogaca yemeyenler, siz gidin ben sonra gelirim diyenler,
asla manyetolu cakmak kullanmayanlar,mulkiyetin hirsizlik oldugundan emin olanlar ve dahi herkesler.

Okuzgozu bogazkere ve Lucky strike sponsorlugunda Mubarek cumartesileriniz olsun.

Hayırlı cumartesiler, tekel bayilerde buluşalım

Hani kicinizi sıkı sıkıya koydugunuz bir dosek neyse bu topik'de benim icin o.
B.ktan antik ve ortacag yazitlariyla ugrasmaktansa geyikli gecede "sarhos olmak" istiyorum bir cumartesi aksaminda.
Ama sicak bira ve yalnizlik dusmus bu gecenin takim dizilisinde bana sag kanatta ver kac yapabilcegin
bir insan evladi yok! is guc var.
Cumartesi sabahi ibibikler oter otmez uyanmisim bi de. Bira sicak kalbim soguk.
Biz seninle "cis ve bira adamiyiz" diyen arkadasim icin "Play it again Sam" play it again.

0282f5f67faf6fa9437078bfe3e7dd72.jpg

Bugün evlilik yıl dönümümüz, en çok bize hayırlı cumartesiler

Geri