çükübik ya da fikibok

Konu sahibi son olarak 11 gün önce görüldü
biraz argo,
biraz terbiyesizlik,
biraz samimiyet,
biraz dışavurum,
ımm...
biraz da rahatlama.
belki de aşk...

evet, sayın okuyan...
başlayalım mı!?

uzak doğu felsefesinde yin yang, batı felsefesinde diyalektik, benim felsefemde ise çükübik ya da fikibok...

3cff5418ab7aa805391ab838edabc26e.jpg

merhaba. ben, emekli olduktan sonra anlamsız rozetiyle ortalıklarda dolaşan amca

294749_25.jpg

merhaba. ben beleş oralet için okey masalarının vazgeçilmez yancısı olan adam

6a60a17a0e7a4a0a4d59035ba4af594f.jpg

üzerimde lazım olacağını düşünmediğim sürece nakit para bulundurmam. acil ihtiyaçlar için nolur nolmaz diye 3 5 kuruş bulundururum sadece.

geçenlerde arkadaşın birine para lazım oldu hesaptan attım, nakit verdi. hafta sonları dağa çıkıyorum nolur nolmaz diye parayı attım kitaplığa günlerdir orada duruyordu (400 tl)

geçenlerde arkadaş evine hırsız girdiğini söylemişti. dün aklıma geldi fütursuzca kitaplıkta duran 4 adet 100'lük banknot. lan dedim, ev tam bir bekar evi, tamam birçok şey (kitaplık, tv masası, yemek sofası, çalışma masaları, sehpalar filan) strafordan olabilir, evet yanlış duymadınız hepsi strafordan :dd ama olum dedim paralar da strafor değil ya anasını satayım, belli mi olur hırsız bu dedim girer mi girer. aldım bu banknotları kitaplığın üstünde duran plaketimin altına koydum.

valla hırsızı bilmem de ben o paraları orada unutursam var ya ileride filan taşınırken bulurum kesin. böyle de bi malım işte.

bkz: dünyanın en gereksiz adamı

tek-cekirdek-mont.jpg

Güzel oldugunuz kadar küstahsiniz da nin yumusatilmis versiyonu,
Maharetli oldugunuz kadar da,yeteneklisiniz kücük bey.

Geri