Cübbelinin Saçmalıkları 3

Konu sahibi son olarak 47 gün önce görüldü
Kendi internet sitesinde bile satışını yapıyordu .. Hiç bulandırmaya gerek yok her şey ortada .. Önce reklamını yapıyor sonra kıvırıyor " benim alakam yok " diye .. Böyle yalancıdan alim olur mu ? Uyandırıyorum sizi işte daha bunlar bir şey değil ..

Classic bırak kefen yanmaz dememeyi bu kefenleri yaptırtıp bir de ticaretini bile yaptı bu müşrik .. Sonra çektiği başka videolarda durumu toparlamaya ve her zaman ki gibi kıvırmaya çalıştı ama nafile ..

Cübbeli ABD ya da Avrupa'da doğmuş birisi olsa şuan onu Hollywood'ın ünlü aktörleri arasında görürdük. Jim Carrey'den eksiği yok :)

Yine delilsiz, dayanaksız konuşmuş. Bu adamın hadis ezber bilgisi iyi olmasına rağmen seçiciliği yok. Çoğu zamanda bazı şeyleri çarpırttığını görüyorum.
Edip Yüksel, bunun gibiler için boş yere şeyhülşeytan demiyor..

Yine delilsiz, dayanaksız konuşmuş. Bu adamın hadis ezber bilgisi iyi olmasına rağmen seçiciliği yok. Çoğu zamanda bazı şeyleri çarpırttığını görüyorum.
Edip Yüksel, bunun gibiler için boş yere şeyhülşeytan demiyor..

Edip yüksel, Aynaya baktığında kendini göremeyen ukala misali kendisinin yok olduğunu değil,aynanın bozuk olduğunu düşünür. Aynaya bakmaya devam etsin kendini görünceye kadar.

Geri