[YOUTUBE]WUsbjeJHv8k[/YOUTUBE]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İhsan Eliaçık'a da sıra gelecek .. Onunda çok ipliğini pazara çıkaracağım ama şimdilik bekle ..
ben bu hocaya inanır ve güvenirim. Buradaki videosunun 1 dk lık kısmındaki biz ne dersek ona inanacaksınız kısmı, çünkü araştırmayıp dinlediğimiz için. Araştıranlar için hiçbir kaynağı saklamaz söyler ki zaten şimdiki videolarını sohbetlerini dinlerseniz eğer bu tarz bir konuşma yapmıyor.
herşeyin kaynağını söylüyor araştırın diyor.
tabi benim kendi düşüncem. Sağlam insandır.
Adnan Oktar yokmu
Onu zaten tehlikeliler sınıfına koymuyorum, o mendebur kendi kendini deşifre etti nasılsa![]()
Sağlam insandır dediğin cübbelinin " sahabi efendimizin idrarını ve kanını içerdi " adlı videosunu bir izle kardeşim ..
eklersen abi sana zahmet izliyim. Hatta hepimiz izleyelim.
" sahabi efendimizin idrarını ve kanını içerdi "
kısmı yanlış abi içmişler 1-2 kişi sadece anlattığına göre yani bu ekseri olan bir durum değil ki.
Ayrıca ne diyor Efendimiz (s.a.v.) temizdi. Ayrıca bir peygamberdi. Yani şöyle düşünmek gerekli peygamberi o vakitte canlı kanlı görmek ona iman etmek çok büyük bir iman. Mesela peygamberlik mührünü Hz. Ukkaşe öpmüştür. Sırtında iki kürek kemiği arasında bulunan bunuda neden yapmıştır. Ona olan aşkından dalayı.
Hani şöyle anlaşılmasın. Peygamberimizin idrarını içerlerdi (yani sürekli olan ve herkesin yaptığı birşey gibi). Bu düşünce yanlıştır.
Fetva verebilecek bilgimde aklımda yok abi lakin bildiklerim ve inancım bu yönde Cübbeliyide severim sayarım. (:
cübbeliyi dinlemem şaklabanın teki hangi hocayı dinlemeyi tavsiye edersinCübbeli bunları neden anlatıyor ? Velev ki doğru olmuş olsun bunları bilmenin ALLAH aşkına bize ne faydası var .. Ve her şey bir yana orada güya efendimiz kanını içen sahabiye " seni artık cehennem yakmaz " demiş ! Yahu ALLAH böyle adaletsizlik yapar mı haşa ! O sahabi artık ne günah işlerse işlesin bunun bir anlamı olmayacaktır oysa bu düpedüz ALLAH'ın sünnetullahına uymaz .. Cübbeli ile ilgili daha çok video paylaşacağım inşaALLAH ..
Abi Peygamber söylemiş. Sıradan birisi değil ki. Peygamberin bunu söylemesi o sahabenin günaha meğil etmeyeceğine işarettir. Diyeceksin ki günah işlemez miydi sahabeden kimse?. Elbetteki günah işleyen de oldu ama kanını içen kişiye söylemiş. Nasıl ki İstanbul'un fethini bilip dile getirmiş, İstanbul feth edilecektir onu Feth eden komutan ne güzel komutan, Feth eden ordu ne güzel ordu dur demiş ve bunu Fetihden kaç yıl önce söylemişse, o sahabeninde seni cehennem ateşi yakmayacak demesi de o sahabenin temiz ve birdaha gühana bulaşmayacağını bilmesindendir. Rastgele söylenmiş birşey değil, ayrıca o kanı içen kişi de, peygamberimizin ona o kanı vermiş olması da rastgele gelişen bir olay da değil.
Ben bu şekil düşünüp inanıyorum. (:
Cübbelinin bunları anlatması bize ne kazandıracak, öğreniyoruz bilgileniyoruz, bilinen herşeyi anlatmak gerek. İşe yarar yada yaramaz o ayrı, peygamberin hayatı denildi mi herşeyi anlatılması gerek.
ve abi cübbelinin diğer videolarını ekle izleyelim. Benim için sıkıntı değil. (: