Cübbelinin hataları

Konu sahibi son olarak 47 gün önce görüldü
1 dakikasını anca dinleyebildim.
Bu adam kendini ne yerine koyuyor acaba?
Din adamı değil çünkü,orası kesin.
Adını duymuştum da,tam anlamıyla,ilk kez dinledim(!).
Dedikleri kadar saçmalıyormuş cidden.

Ben kıçımdan uydurmuyorum .. Burada savunduğum düşüncemi KURAN'DAN AYETLERLE HER ŞEKİLDE İSPAT EDERİM .. Peki sen peygamberimizin idrarını ve kanını içmeyi Kuran ile ispat edebilir misin ?
İslam temizlik dinidir, her kim (isterse alimin feriştahı olsun) peygamberin idrarını içmek kişiyi cennete götürür saçmalığını savunursa vay o şaşırmışın haline derim ..

Artık dinimizi bu gibi kimseye faydası olmayacak hurafelerden kurtarmak gerek bir an önce .. Efendimiz de bizler gibi insandı .. Bizler gibi doğdu bizler gibi ihtiyaçlarını giderdi ve bizler gibi vefat etti .. Elbette kendine has üstün nitelikleri vardı ama o hiç bir zaman bunlarla övünmedi, ashabından bu özelliklerine biat etmelerini beklemedi .. O'nun derdi sadece ALLAH'ın dinini tebliğydi o kadar ..
sen kıçdan bahsetiyorsan sende dinlenmessin ilk önce edepli yazıcaz konusucaz islam edep haya dinidir

sen kıçdan bahsetiyorsan sende dinlenmessin ilk önce edepli yazıcaz konusucaz islam edep haya dinidir

Edepten hayadan bahseden sen burada efendimize atılan edepsiz iddialarla ilgili iki kelam edeydin .. Öyle kopyala yapıştırla geçmiyor bu dünya o yüzden Rabbimiz Kuranda bir çok ayette buyuruyor ; " Siz hiç düşünmez misiniz ? " diye ..

1 dakikasını anca dinleyebildim.
Bu adam kendini ne yerine koyuyor acaba?
Din adamı değil çünkü,orası kesin.
Adını duymuştum da,tam anlamıyla,ilk kez dinledim(!).
Dedikleri kadar saçmalıyormuş cidden.

Daha neleri var .. Zamanla paylaşacağım inşaALLAH bu cübbelinin saçmalıklarını ..

Edepten hayadan bahseden sen burada efendimize atılan edepsiz iddialarla ilgili iki kelam edeydin .. Öyle kopyala yapıştırla geçmiyor bu dünya o yüzden Rabbimiz Kuranda bir çok ayette buyuruyor ; " Siz hiç düşünmez misiniz ? " diye ..

bütün dünyada peygamber efendimize islamiyete saldırılıyor hangisiyle mücadele edeceksin eski zaman değil ki maaşallah forumda pekçok ateist var hepsinle kavgamı edicem :asd:

Öncelikli hedefimiz içimizde ki münafıklar ve müşrikler olmalı .. Ateleri boş ver, onlar ALLAH yok derler biz var deriz geçer gideriz ama şu aramızda ki ayrık otları yok mu işte onlar çok fena ..

F.Altaylı'nın karşısında nasıl da yumuşuyor, kıvranıyor :) " Ben sadece naklettim " deyip işin içinden sıyrılacak aklınca .. ULAN NE DİYE NAKLETTİN bunu sorguluyoruz zaten ?

[YOUTUBE]lM96Dn9NomM[/YOUTUBE]

Plesk'in açtığı konu maalesef kilitlenmiş .. O halde buradan cevap vereyim merak edenlere ..

Bu cübbeli masalcısının daha önce ALLAH'a şirk koştuğu bir çok sohbetinden görüntüleri ve haberlerini forumda paylaşmıştım .. Örnek olması açısından bir tanesini de yukarıda ki videoda görebilirsiniz zaten ..

Plesk'in paylaştığı videoda ise resmen " KIZLAR OKUMASIN AMAN YARABBİM " demiş ..

Bu ve bunun gibi yobazlar yalnızca kızların değil erkeklerin de okumasını istemezler aslında ..
Bu yobazlar hitap ettikleri kitlelerin kendilerine kul köle olmuş müridlerinin irdeleyici sorgulayıcı ve akıl yürütücü olmasını kesinlikle istemezler ..
Bunlar isterler ki ; BİZ NE DERSEK ONU HEMEN KABUL EDİP SÖZÜMÜZDEN ÇIKMASINLAR VE ASLA İRDELEMESİNLER ..

Ben buradayım, varsa cübbeliyi bana karşı savunabilecek beklerim ..

Hocam konu kilitlenmişti, yeni konu açman iyi oldu.

Bu konuları bazı arkadaşlar dine saldırı olarak algılıyor, benim bu tarz haberleri paylaşmamda amaç belli. Dine saldırı olsun diye açmıyorum bunu belirteyim. Şimdi bi video sitesinde takılırken yine gözüme bir şey çarptı onu da paylaşayım, doğrudur değildir bilemem pdf'sini araştırıyorum bulunca oradan da bakacağım.

Asrın müceddidi, Cübbeli Ahmet'in efendisi, İsmailağa Cemaatinin lideri çok mübarek Mahmut Ustaosmanoğlu Hazretlerinin mübarek sözlerinin derlendiği bir kitaptan kadınlar hakkında olan bölümdeki inci değerinde aforizmalar. Cübbeli Ahmet de zaten "efendi babadan ne gördüysek o" diyordu. Yalan söylemiyormuş.

Alkışlarlayaşıyorum

294313_0.jpg

294313_1.jpg

294313_2.jpg

294313_3.jpg

294313_4.jpg

Dinci ve dindarin ayrildigi yer tam burasidir.
Konuyu takip edecegim

Ben seni biliyorum Plesk niyetinin temizliğinden de eminim ..
Alıntısını yaptığın kitaptan haberim yoktu ve inanırım yazıyordur o aklı izan kabul etmeyen cümleler orada ..

Bakın size şöyle bir örnek vereyim ; Etrafımda seferiliği hesap ederken hâlâ deve yürüyüşüne göre hesap eden amipler var .. İki sokak ötesine bile altımızda araba ile giderken deve yürüyüşü ile seferilik hesap etmek yobazlıktan başka bir şey değildir ..

Bunlar ne ki? Ben de çok büyük saçmaladı sandım :)

Adam tuvalet taşı ile bile Allah'ı konuşturdu asdf. . Siz daha ne diyorsunuz asdf :) Sahabeye şunu bunu dedi diye tepki gösteriyorsunuz. :D
Bende çok kötü bir şey var sandım her zaman ki halleri bunlar rahat bırakın :)

[YOUTUBE]3CQGhLQmphU[/YOUTUBE]
Ya çok afedersiniz iğrenç olacak ama sizin peygamberin kakasıyla çişiyle ne alıp veremediğiniz var?

Hoca 30 senedir kitap okuyor, yazıyor, vaaz ediyor. Kimbilir kaç sene önceki bir sohbetinden bir kesit alınmış ve bizimki öyle bir peygamberdi ki ondan çıkan pislik bile misk kokardı düşğn artık diyor.

Hocanın 1500 civarı kesintisiz 2 saatlik 3 saatlik videosu var internette. Sırf bu 4 dakikalık parçayı kesip alan zihniyetin amacı ne olabilir?

Sırf bu parçayı buraya koyan kişinin amacı nedir ? Bunu yazan kişiye soruyorum. Amacın nedir?

Yıllardır yapıldığı gibi doğru şeyler söyleyen ve insanlara İslamiyeti en güzel şekilde anlatmaya çalışan hocaları karalamak mı amacınız ? Bunu zaten başardınız bak açtığın konuya ve bir de altındaki yorumlara. En meşhur alim hocamızı neyle itham ediyorsunuz. Ayıp ayıp. Bir müslüman bunu yapmaz.
Bir müslüman kendi dinine zarar verecek şeyler paylaşmaz. Sevmiyorsan sevme tamam. Ama insanları da yanlış yönlendirme. Hoca ne diyor sen ne almamışsın da ne yazmışsın. Bir de volume 1 yapmış nasıl hırslandıysa hocaya...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya çok afedersiniz iğrenç olacak ama sizin peygamberin kakasıyla çişiyle ne alıp veremediğiniz var?

Hoca 30 senedir kitap okuyor, yazıyor, vaaz ediyor. Kimbilir kaç sene önceki bir sohbetinden bir kesit alınmış ve bizimki öyle bir peygamberdi ki ondan çıkan pislik bile misk kokardı düşğn artık diyor.

Hocanın 1500 civarı kesintisiz 2 saatlik 3 saatlik videosu var internette. Sırf bu 4 dakikalık parçayı kesip alan zihniyetin amacı ne olabilir?

Sırf bu parçayı buraya koyan kişinin amacı nedir ? Bunu yazan kişiye soruyorum. Amacın nedir?

Yıllardır yapıldığı gibi doğru şeyler söyleyen ve insanlara İslamiyeti en güzel şekilde anlatmaya çalışan hocaları karalamak mı amacınız ? Bunu zaten başardınız bak açtığın konuya ve bir de altındaki yorumlara. En meşhur alim hocamızı neyle itham ediyorsunuz. Ayıp ayıp. Bir müslüman bunu yapmaz.
Bir müslüman kendi dinine zarar verecek şeyler paylaşmaz. Sevmiyorsan sevme tamam. Ama insanları da yanlış yönlendirme. Hoca ne diyor sen ne almamışsın da ne yazmışsın. Bir de volume 1 yapmış nasıl hırslandıysa hocaya...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Müşriğin önde gidenidir cübbeli .. Daha ne sapıkça söylemleri var bunlar ne ki .. Sen peşinden git kendin bilirsin ama benim gözümde müşriktir ..

geçenlerde sakalı şerifin yıkandığı suyu pet bardaklarda çoğalttırıp mevlitlerde içirtmişti bu adam, allahtan günümüzde peygamber yok valla mokunu bile yedirtirlerdi bize. :d

Cübbeli bazı konularda dinlenebilir olsa da, ara sıra böyle saçma sapan şeyler söyleyebiliyor.

Peygamberi kutsallaştırma hastalığı deniyor buna, hristiyanlar da çok var.

Hoş olmayan sözler kesinlikle, böyle şeylerin kaynaksızca anlatılması ve sanki İslam buymuş diye sunulması üzücü bir durum.

Din adamları biraz seçici olmalılar :)

Geri