[YOUTUBE]3CQGhLQmphU[/YOUTUBE]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neresi saçma be!? Adam hep doğruyu söylüyor. Aklı kıt çalışanlar ve işine gelmeyenler anlamaz tabi ;)
Sakin ol ve derin bir nefes al .. Sonra videoyu çalıştır ve dinle .. Ondan sonra ilmin varsa burada tartışalım seninle ..
Doğruları görmek için alim olmaya gerek yok! Ben onun her videosunu defalarca izledim. Bilmediğim konularda ahkam kesmem ben merak etme.
Peki o zaman idrakını açayım senin biraz .. ŞU SORULARIMA CEVAP VER ..
1 - Kuran'da bir çok ayette kan, idrar gibi necis şeyler yasaklanmışken böyle bir şeye izin verilebilir mi ?
2 - Peygamberimiz bir çok defa temizlik ile ilgili öğütler verirken böyle bir şeyin olmasına müsade eder mi ?
3 - Efendimiz taharetlenirken yüzünü kapattığını kim görmüş nasıl görmüş böyle bir saçmalık olabilir mi ?
4 - Velev ki hadi hepsine olmuş diyelim BU SAÇMALIKLARI ANLATMAKLA İSLAM VE MÜSLÜMANLAR NE KAZANIR .. BUNLARI BİLMENİN BİZE NE FAYDASI VAR ?
5 - Her defasında " bende sizler gibi bir beşerim " diyen tevazu sahibi efendimizin " SEN ARTIK KANIMI İÇTİN YA CEHENNEMDEN YIRTTIN " gibi bir söylemi olabilir mi ?
6 - ALLAH ona bildirmedikçe kimin ahretinin ne olacağını bilemezken efendimiz, sırf kanını ya da idrarını içti diye bir kimseyi kafasına göre cennetlik ilan edebilir mi ?
İlk iki madde, istisnaların kaideyi bozmaması durumuna dahil olduğu için es geçiyorum.
3. maddede asıl anlatılmak istenilen şeyi veya mesajı tam anlamamışsın. Odaklandığın yerin bel altı kısım oluşundan belli bu.
4. Bu tür soruları genelde hep cahil insanlar yöneltir, bazılarının gördüklerini onlar göremediği için. Zamanında, ''ibadetin Allah'a ne faydası var, yapmasak ne olur?'' diyenlerin bir benzeri.
5. / 3. madde ile paralel bir mevzu.
6. Kendin yazmışsın bak ''Allah bildirmedikçe...'' diye. Bildirmiş olmalı ki söylemiş onu. Allah'ın izni ile gelecekten haberdar olanlar mevcut. Kaldı ki buradaki söz konusu şahsiyet alemlere rahmet olarak gönderilmiş, hatta ve hatta bütün alemler onun yaratılmış olmasıyla var olmuş bir şahsiyet iken ona böyle bir bilgi sunulmuş olmasının neresi abes?
NOT: Defalarca ismini veya şahsını zikrettiğin o yüce peygambere saygı açısından sonuna S.A.V. ibaresini koymayı es geçmen, bu kulvarda bu kadar hassas bilgilere sahipmişsin havanı silip süpürdü.
Yobazlık her cümlenden akıyor .. Efendim diye hitap ettiğim peygamberimin ismini geçirmiş olsaydım S.A.V ibaresini eklerdim ama daha öğreneceksin ..
Sorularıma cevap verememişsin ki şaşırmadım zaten verebilecek bir donanıma sahip olmadığını tahmin etmiştim ..
İlk iki madde de ayetlerden ve hadislerden sordum ki ayetleri ve hadisleri es geçmişsin !! TEMİZLİĞE ÇOK ÇOK ÖNEM VEREN BİR PEYGAMBER KENDİ KANINI YA DA İDRARINI MİLLETE İÇTİRİR Mİ İÇENE " HADİ YIRTTIN CEHENNEMDEN " DER Mİ![]()
3. Madde ile ilgili sui zana batmışsın .. Aklınız fikriniz bel altında olan sizler gibi zihniyetlerdir .. Orada ki sorum gayet açık .. EFENDİMİZ TAHARETLENİRKEN ONU KİM GÖZLEYEBİLİR ? NASIL OLUR DA TUVALETTE NE YAPTIĞI GÖRÜLEBİLİR ?
4 .Madde ile ilgili mantığına çok güldüm .. İdrar içmek ile İBADETİ KIYASLAMIŞSIN ..ciddi anlamda bilgisizsin ..
Ve son olarak kainatın efendimizin yüzü suyu hürmetine yaratıldığı hangi ayette geçmektedir ?
Ahaha bak bu iyidi işte. Onca yazına en son cümle tekmeyi vurmuş. Şuraya kadar düşündüklerime de cuk oturmuş. Demek ki sen de ayet olmadıkça inanmayan gillerdensin. Vay haline! Beş vakit namaz da Kur'an da yok ona bakarsan. Kılmıyor musun yoksa?! :dusun:
konu hakkında bilgim yok konuyu islam alimlerinin kitaplarından araştıralım kendi görüşümüzü din olarak anlatıp yaymayalım anlatırsak bu bizim uydurduğumuz din olur muhammed aleyhisselamın değil kendi uydurduğumuz dine insanları davet etmiş oluruz