Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
Cübbeli bir hadisi erkeklere anlatıyor.ne kadar çok salavat o kadar huri..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dini hassasiyetleri dikkate alalım lütfen.Gene başlığa ilahi bi dokunuş yapmışlar peahh
Merak ettiğim bir şey var. Mesela cennetteyken cehennem de olan birini isteyebilecekmiyiz? Ya da istedigimiz huriler cehennemdekiler kadar cinselliğe vakıf daha yaramaz birer fındık kurdu olabilecek mi? Tuhaf dogrusu.
Kendim icin degil yahu, her istenen oluyorsa cennette bilindigi uzre...Cehenneme at beni de direkt.
Ne ugrasiyon.?
PA ne ya?Kendim icin degil yahu, her istenen oluyorsa cennette bilindigi uzre...
Cehennem'den pamela anderson isterse ne olucak.
Yahu misal veriyorum bilirsin ismi die kendra lust desem ne farkedecek.PA ne ya?
Onu kimse istemez orda.
Böyle bir din yok, bu cüppelinin dini, ona sorman lazım.Merak ettiğim bir şey var. Mesela cennetteyken cehennem de olan birini isteyebilecekmiyiz? Ya da istedigimiz huriler cehennemdekiler kadar cinselliğe vakıf daha yaramaz birer fındık kurdu olabilecek mi? Tuhaf dogrusu.
Kuranda Huri kelimesi kadınlar için kullanılmaz.Peki Nuri hocam?
Istemezler.Yahu misal veriyorum bilirsin ismi die kendra lust desem ne farkedecek.
Şey abi huriler kadin degil zaten kız olucaktir bide abi kizmassan > bakara 223 de sanirim cinsellik var tabi siz daha iyi bilirsiniz ama... Ekenek'ten bahsediyor abbii..Kuranda Huri kelimesi kadınlar için kullanılmaz.
Kadınlardan bahsedilecrği zaman müennes siga kullanılır. Burada iki ortak siga var yani vahy cüppeli ve tarihte bir çok uydurma hadis ile ortaya çıkanları yalanlar.
Hurinşn olduğu yerde Nuri de olur. Ama maalesef kuranda bu gibi şeylerden bahsedilmez. Bahsedilen ayetlerdeki eşleştirme aynı şekilde nefisleri eşleştitmesidir yani kuranda cinselik yoktur.
Cüppelinin dininde vardır ona bişey diyemem ama vahy de yok...
Cübbelinin ve senin okuduğunu zan ettiğin dinde öyle usta. İslâm’da öyle bir usul yada uslup yok.Şey abi huriler kadin degil zaten kız olucaktir bide abi kizmassan > bakara 223 de sanirim cinsellik var tabi siz daha iyi bilirsiniz ama... Ekenek'ten bahsediyor abbii..
Kral adamsin haci, peki genel de herseyden bahseden kur-an cinselligin kuralini koymamismidir. Koydu ise nereden ogrenilmesi gerekilir?Cübbelinin ve senin okuduğunu zan ettiğin dinde öyle usta. İslâm’da öyle bir usul yada uslup yok.
Bakarada da cinzellikten bahsedilmez. Kavram Arap gramerindr muzaftır. İniş sebebi Yahudilerle olan bir meselenin açıklığa kavuşması üzerinedir. Yine sizin tarlanız ile vahy bir çok yerde yaptığı gibi teşbih sanatına baş vurmuştur.
Ben iyi bilmem Rab bilir.
Ama eleştirdiğiniz yada Cübbelinin anlattığı din islam değil onu biliyorum.
Daha önce ateist arkadaşların tüm sorularını tek tek cevaplamıştım bu konuda vardı. Tekrar sorarsanız tekrar ederiz sorun yok usta![]()