Cübbeli'den huri açıklaması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Cübbeli bir hadisi erkeklere anlatıyor.ne kadar çok salavat o kadar huri..

Gene başlığa ilahi bi dokunuş yapmışlar peahh

Merak ettiğim bir şey var. Mesela cennetteyken cehennem de olan birini isteyebilecekmiyiz? Ya da istedigimiz huriler cehennemdekiler kadar cinselliğe vakıf daha yaramaz birer fındık kurdu olabilecek mi? Tuhaf dogrusu.

Merak ettiğim bir şey var. Mesela cennetteyken cehennem de olan birini isteyebilecekmiyiz? Ya da istedigimiz huriler cehennemdekiler kadar cinselliğe vakıf daha yaramaz birer fındık kurdu olabilecek mi? Tuhaf dogrusu.

Cehenneme at beni de direkt.
Ne ugrasiyon.?

Böyle bir din yok, bu cüppelinin dini, ona sorman lazım.
Dininin adı ne inan bende bilmiyorum...

Kuranda Huri kelimesi kadınlar için kullanılmaz.
Kadınlardan bahsedilecrği zaman müennes siga kullanılır. Burada iki ortak siga var yani vahy cüppeli ve tarihte bir çok uydurma hadis ile ortaya çıkanları yalanlar.
Hurinşn olduğu yerde Nuri de olur. Ama maalesef kuranda bu gibi şeylerden bahsedilmez. Bahsedilen ayetlerdeki eşleştirme aynı şekilde nefisleri eşleştitmesidir yani kuranda cinselik yoktur.

Cüppelinin dininde vardır ona bişey diyemem ama vahy de yok...

Kuranda Huri kelimesi kadınlar için kullanılmaz.
Kadınlardan bahsedilecrği zaman müennes siga kullanılır. Burada iki ortak siga var yani vahy cüppeli ve tarihte bir çok uydurma hadis ile ortaya çıkanları yalanlar.
Hurinşn olduğu yerde Nuri de olur. Ama maalesef kuranda bu gibi şeylerden bahsedilmez. Bahsedilen ayetlerdeki eşleştirme aynı şekilde nefisleri eşleştitmesidir yani kuranda cinselik yoktur.

Cüppelinin dininde vardır ona bişey diyemem ama vahy de yok...
Şey abi huriler kadin degil zaten kız olucaktir bide abi kizmassan > bakara 223 de sanirim cinsellik var tabi siz daha iyi bilirsiniz ama... Ekenek'ten bahsediyor abbii..

Son düzenleme:
Şey abi huriler kadin degil zaten kız olucaktir bide abi kizmassan > bakara 223 de sanirim cinsellik var tabi siz daha iyi bilirsiniz ama... Ekenek'ten bahsediyor abbii..
Cübbelinin ve senin okuduğunu zan ettiğin dinde öyle usta. İslâm’da öyle bir usul yada uslup yok.
Bakarada da cinzellikten bahsedilmez. Kavram Arap gramerindr muzaftır. İniş sebebi Yahudilerle olan bir meselenin açıklığa kavuşması üzerinedir. Yine sizin tarlanız ile vahy bir çok yerde yaptığı gibi teşbih sanatına baş vurmuştur.

Ben iyi bilmem Rab bilir.
Ama eleştirdiğiniz yada Cübbelinin anlattığı din islam değil onu biliyorum.
Daha önce ateist arkadaşların tüm sorularını tek tek cevaplamıştım bu konuda vardı. Tekrar sorarsanız tekrar ederiz sorun yok usta :)

Cübbelinin ve senin okuduğunu zan ettiğin dinde öyle usta. İslâm’da öyle bir usul yada uslup yok.
Bakarada da cinzellikten bahsedilmez. Kavram Arap gramerindr muzaftır. İniş sebebi Yahudilerle olan bir meselenin açıklığa kavuşması üzerinedir. Yine sizin tarlanız ile vahy bir çok yerde yaptığı gibi teşbih sanatına baş vurmuştur.

Ben iyi bilmem Rab bilir.
Ama eleştirdiğiniz yada Cübbelinin anlattığı din islam değil onu biliyorum.
Daha önce ateist arkadaşların tüm sorularını tek tek cevaplamıştım bu konuda vardı. Tekrar sorarsanız tekrar ederiz sorun yok usta :)
Kral adamsin haci, peki genel de herseyden bahseden kur-an cinselligin kuralini koymamismidir. Koydu ise nereden ogrenilmesi gerekilir?
Cubbelinin anlattigi islam yanlis islam ise islam kadar kesinlikci ve yatsinamaz inancta bozulmalar mi baslamis demektir?
Mesela sizin bildiginiz islam neden herkese ulasmamistir?
Bakara 223 u benim gibi yanlis okuyup seninle hic karsilasmayan adam ne yapmalidir? Dogru anlamini ogrenebilmesi icin ya ayeti sorgulamaktan korkarsa?

Cübbelinin dini ne?

Geri