[YOUTUBE]eGNXzZTQK1E[/YOUTUBE]
Şöyle bir videosu daha mevcuttur.
Şöyle bir videosu daha mevcuttur.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cübbeliyle bu kopyala yapıştırının nasıl bir alakası var aceb-Sen böyle birkaç senede netice alacağını mı zannediyordun!
İngiliz casusu Hempher hatıratında diyor ki:
"İstanbul'da, Basra'da uzun seneler, Müslüman kılığında..., Müslümanları dinlerinden döndürmek; en azından saptırmak için uğraştım. Fakat gözle görülür bir netice alamamıştım. Bir ara ümitsizliğe kapılıp, Londra'ya döndüm. Hariciye Nezaretindeki bir yetkiliye;
-Bu işte başarılı olamadım, beni bu görevden alın, dedim.
Hariciye Nezaretindeki yetkili kimse bana şöyle dedi:
-Sen böyle birkaç senede netice alacağını mı zannediyordun! Bu ektiğimiz tohumların meyvelerini ne sen göreceksin ne de ben. Bunların meyveleri 150-200 yıl sonra alınacak..."
Hempher, 1700'lü yıllarda bu faaliyeti gösteriyordu. Gerçekten de iki asır sonra, 1900'lü yıllarda meyvelerini toplamaya başladılar...
NOT;
''anglo-siyon'', ingiliz ve yahudi, dünya hakimiyetimizin önünde iki büyük engel var diyorlardı. Birincisi, Osmanlı ve Hindistan imparatorlukları. İkincisi, islam alimlerinin yetiştiği islam üniversiteleri (medreseleri). Emellerine ulaşmak için bu devletlerde bir şekilde satınaldıkları yerli işbirlikçileri hainler ile el ele, savaşlar çıkararak, savaşlara sokarak, iki devletin yıkılmasını sağladılar. Devletler aslında yıkılmadı. Hainlerin ve onların propagandalarına aldanan gafillerin küfran-ı nimeti yüzünden cilve-i ilahi ile yeryüzünden kaldırıldılar. ikici olarak medreseleri derhal kapattılar, kapattırdılar. Mevcut alimleri bir şekilde yok veya pasifize ettiler. Meydan yetiştirdikleri hoca ve şeyh kılıklı zındık din düşmanlarına kaldı. Şeytanın aklına gelmez toplum mühendislikleri uygulamaları ile bir süre dini yaşam tarzından uzak tutulan ve dine susayan insanların önüne zındıklarını kurtarıcı olarak çıkardılar. Bu zındıklar din cahili zavallı kitleleri, Allah, Peygamber, Kur'an, rüya, ilham, şefaat ile aldattılar. İslam alemini birbirinden hiç hazzetmeyen binbir cemaate böldüler. Aldatmağa da devam ediyorlar.