Cübbeli Ahmet Hoca

Konu sahibi son olarak 3384 gün önce görüldü
[YOUTUBE]eGNXzZTQK1E[/YOUTUBE]

Şöyle bir videosu daha mevcuttur.

Allah zaman ve mekandan münezzehtir. O hiçbir şeye benzemez. Her şeyden aşkındır. Tüm eksikliklerden yücedir.

Bu tarikat-tasavvuf işlerine fazla bulaşmadan dininizi yaşamaya özen gösterin. Haramlardan sakının ve Allah'ı çokça zikredip salih ameller yapın. Kurtuluş ancak böyledir.

Yoksa o beni kurtaracak bu beni kurtaracak ile olmaz bu işler..

Sonra niye agrasif oluyorsun, kavgacı oluyorsun niye tartışıyorsun.
Lütfen saçma konular açanları banlar mısınız?

cezaevinde kaldığı sürede aziz yıldırım ve tayfasına maçlar hakkında üflüyormuş.
cübbeli bu ne yapsa yeridir.

-Sen böyle birkaç senede netice alacağını mı zannediyordun!
İngiliz casusu Hempher hatıratında diyor ki:
"İstanbul'da, Basra'da uzun seneler, Müslüman kılığında...
, Müslümanları dinlerinden döndürmek; en azından saptırmak için uğraştım. Fakat gözle görülür bir netice alamamıştım. Bir ara ümitsizliğe kapılıp, Londra'ya döndüm. Hariciye Nezaretindeki bir yetkiliye;
-Bu işte başarılı olamadım, beni bu görevden alın, dedim.
Hariciye Nezaretindeki yetkili kimse bana şöyle dedi:
-Sen böyle birkaç senede netice alacağını mı zannediyordun! Bu ektiğimiz tohumların meyvelerini ne sen göreceksin ne de ben. Bunların meyveleri 150-200 yıl sonra alınacak..."
Hempher, 1700'lü yıllarda bu faaliyeti gösteriyordu. Gerçekten de iki asır sonra, 1900'lü yıllarda meyvelerini toplamaya başladılar...

NOT;
''anglo-siyon'', ingiliz ve yahudi, dünya hakimiyetimizin önünde iki büyük engel var diyorlardı. Birincisi, Osmanlı ve Hindistan imparatorlukları. İkincisi, islam alimlerinin yetiştiği islam üniversiteleri (medreseleri). Emellerine ulaşmak için bu devletlerde bir şekilde satınaldıkları yerli işbirlikçileri hainler ile el ele, savaşlar çıkararak, savaşlara sokarak, iki devletin yıkılmasını sağladılar. Devletler aslında yıkılmadı. Hainlerin ve onların propagandalarına aldanan gafillerin küfran-ı nimeti yüzünden cilve-i ilahi ile yeryüzünden kaldırıldılar. ikici olarak medreseleri derhal kapattılar, kapattırdılar. Mevcut alimleri bir şekilde yok veya pasifize ettiler. Meydan yetiştirdikleri hoca ve şeyh kılıklı zındık din düşmanlarına kaldı. Şeytanın aklına gelmez toplum mühendislikleri uygulamaları ile bir süre dini yaşam tarzından uzak tutulan ve dine susayan insanların önüne zındıklarını kurtarıcı olarak çıkardılar. Bu zındıklar din cahili zavallı kitleleri, Allah, Peygamber, Kur'an, rüya, ilham, şefaat ile aldattılar. İslam alemini birbirinden hiç hazzetmeyen binbir cemaate böldüler. Aldatmağa da devam ediyorlar.

-Sen böyle birkaç senede netice alacağını mı zannediyordun!
İngiliz casusu Hempher hatıratında diyor ki:
"İstanbul'da, Basra'da uzun seneler, Müslüman kılığında...
, Müslümanları dinlerinden döndürmek; en azından saptırmak için uğraştım. Fakat gözle görülür bir netice alamamıştım. Bir ara ümitsizliğe kapılıp, Londra'ya döndüm. Hariciye Nezaretindeki bir yetkiliye;
-Bu işte başarılı olamadım, beni bu görevden alın, dedim.
Hariciye Nezaretindeki yetkili kimse bana şöyle dedi:
-Sen böyle birkaç senede netice alacağını mı zannediyordun! Bu ektiğimiz tohumların meyvelerini ne sen göreceksin ne de ben. Bunların meyveleri 150-200 yıl sonra alınacak..."
Hempher, 1700'lü yıllarda bu faaliyeti gösteriyordu. Gerçekten de iki asır sonra, 1900'lü yıllarda meyvelerini toplamaya başladılar...

NOT;
''anglo-siyon'', ingiliz ve yahudi, dünya hakimiyetimizin önünde iki büyük engel var diyorlardı. Birincisi, Osmanlı ve Hindistan imparatorlukları. İkincisi, islam alimlerinin yetiştiği islam üniversiteleri (medreseleri). Emellerine ulaşmak için bu devletlerde bir şekilde satınaldıkları yerli işbirlikçileri hainler ile el ele, savaşlar çıkararak, savaşlara sokarak, iki devletin yıkılmasını sağladılar. Devletler aslında yıkılmadı. Hainlerin ve onların propagandalarına aldanan gafillerin küfran-ı nimeti yüzünden cilve-i ilahi ile yeryüzünden kaldırıldılar. ikici olarak medreseleri derhal kapattılar, kapattırdılar. Mevcut alimleri bir şekilde yok veya pasifize ettiler. Meydan yetiştirdikleri hoca ve şeyh kılıklı zındık din düşmanlarına kaldı. Şeytanın aklına gelmez toplum mühendislikleri uygulamaları ile bir süre dini yaşam tarzından uzak tutulan ve dine susayan insanların önüne zındıklarını kurtarıcı olarak çıkardılar. Bu zındıklar din cahili zavallı kitleleri, Allah, Peygamber, Kur'an, rüya, ilham, şefaat ile aldattılar. İslam alemini birbirinden hiç hazzetmeyen binbir cemaate böldüler. Aldatmağa da devam ediyorlar.
Cübbeliyle bu kopyala yapıştırının nasıl bir alakası var aceb

Bana hiç tatlı gelmeyen bir adam..
Kişisel olarak iyi bir insan olabilir. Ama dini konularda yalan ve iftiraya girişmesi kabul edilebilir değil. :)

Bu adam da bir renk, tatlı ya seviyorum.

Edip Yüksel'in Cübbeli Ahmet'in Mezartaşı İçin Yazdığı Şiir​

İmana hurafe şirk kattı
Kızları çuvala kapattı
Kılı kırk yardı, kefen sattı
Beyin yamyamı, bu düzenbaz

Hadis, menkıbe, şeyhül-herif
O kıl haram; bu kıl şerif
Cübbe altında dini tahrif
Milyon kandırdı bu sihirbaz

Bana mürtet dedi köpürdü
Zekerine ayet üfürdü
Hınzıp diye sola tükürdü
Belamın müridi bu dilbaz

Libido sinsi cinsi açtı
Kadına, çocuğa kırbaçtı
Kertenkeleye cihat açtı
Güce tapan bu hokkabaz

Öldü gitti megalomani
Üstünde on-dokuz zebani
Otuz-üç altmış-yedi yani
Hesap Günü yalnız bu cambaz

Tanımıyorum kendisini:) Demek ki dinlemiyorum.

Kertenkele konusunda yalan olduğunu bildiği halde ısrar ediyor. Oysa kertenkelinin kime ne zararı var?
Eğer birine tepki göstereceksen bu dinden para alanlara olsun Cübbeli masum hayvanlara değil!

Adam utanmadan hadis uyduruyor ve bunun adı Peygamber sevgisi oluyor. Anlaşılır gibi değil..

Geri