Cübbeli Ahmet : Cahil bilim adamları

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bakara Sûresi 164. Ayet; Şüphesiz, göklerin ve yerin yaratılışında, gece ile gündüzün birbiri ardınca gelişinde, insanlara yarar sağlayacak şeylerle denizde seyreden gemilerde, Allah’ın gökyüzünden indirip kendisiyle ölmüş toprağı dirilttiği yağmurda, yeryüzünde her çeşit canlıyı yaymasında, rüzgarları ve gökle yer arasındaki emre amade bulutları evirip çevirmesinde elbette düşünen bir topluluk için deliller vardır.

Bu yobaza vaktinde yorum yapmışım ama konu güncellenmişken bir kez daha yorumlayayım.
Ülkemizin en büyük şirkbazlarından biri olan hüppeli insanların göğü ve ötesindekileri düşünüp araştırmalarına manyaklık salaklık diyor.
Yukarıda paylaştığım ayette ise ALLAH bakın ve düşünün diyor.
Seçim sizin. Ya inandığınız kitabın sahibi ALLAH'ı dinler ve bir zamanlar olduğu gibi dünyada konumunuzu yükseltirsiniz.
Ya da hüppeli gibi şarlatanları dinleyip bugünkü gibi rezil bir halde batılıların arkasından geri kalmışlığımıza devam edersiniz.

Adam haklı 1 yıldır bir virüs ilscı bulamadı cahiller marsa gideceklermiş adgsfggeegbb

Bu adamin olunce yatacak yeri bile yok. Sahtekarin biri

Linç yemeyeceksem ben bu adamı seviyorum ya. Söylemleri değil üslubu ve kendine has tarzı komik. Elinde çayla Fatih Altaylının programına çıkmıştı bi keresinde.

gidin cübbeli hocanın
fakirliğe ve zenginliğe sebep olacak haller ve ameller kitabını okuyun
pis fakirler

Bilim ile din ya da herhangi bir ideolojinin yan yana getirilemeyeceğini bilmeyen o kadar çok insan var ki artık şaşırmıyorum.
Bilim ve bilim insanları her koşulda tarafsız olmak durumundadır.

Geri